Planlegg ditt fritidshus ved hjelp av Finjas digitale verktøy

Publisert 17.09.2021

Nå kompletterer Finja ytterligere et AR-objekt til sine eksisterende DIY-prosjekt. Denne gangen er det et fritidshus som gjøres tilgjengelig som digitalt objekt.

Med AR, augmented reality (utvidet virkelighet), bruker man sin mobil eller pekeplate for å digitalt plassere ut et objekt på den tiltenkte byggeplassen. Her kan du snu og flytte modellen for å finne den perfekte plasseringen. Teknikken muliggjør også at du kan «gå inn» i bygningen og se ut gjennom vinduene.

Fritidshuset er et murt og pusset enetasjes hus med herlig takhøyde og en innvendig flate på nærmere 37 kvadratmeter. Huset mures med Finjas innovative Mursystem Exakt, et mursystem som består av fem smarte komponenter som samhandler for å få et bygg med lav u-verdi. Innerveggene mures med Finjas klimapositive Murblock Fordel ECO.

Fra før av har Finja en rad ulike AR-objekt, for eksempel to varianter av anneks/fritidshus, en garasje, utekjøkken og carport for å nevne noen.

Finjas DIY-prosjekt inneholder alltid en komplett materialliste. Til prosjektene følger det også med en arbeidsanvisning som steg for steg viser produktenes bruksområde og de ulike stegene i byggeprosessen. Anvisningen gir et godt bilde av hvilke byggemomenter prosjektet innebærer. I arbeidsanvisningen finnes også detaljerte tegninger for hele prosjektet. I Finjas e-handel bestiller du materialet direkte til byggeplassen, raskt og enkelt. 

finja.no finnes samtlige AR-objekt tilgjengelige

AR Fritidshus