Kampanje – 10% på EPS-betong! Isolerende lettvektsoppfylling. Les mer

Hvordan bygger man et vakkert, tørt og trygt baderom?

  • Å renovere baderommet er et prosjekt der forutsetningene kan variere mye. Mange vil gi huset en ny glans ved å investere i et nytt, friskt og trygt baderom hvor produkter og arbeid er utført i henhold til de regler som finnes for akkurat våtrom. Vi har samlet informasjon for å hjelpe deg med baderomsprosjektet ditt. Filmene viser forskjellige momenter og egnede produkter du kan benytte deg av, både ved renovering og nybygging, f.eks. gulvavretting, fuktsperre, lim og fug.

  • Digitale verktøy – Produktvelger og mengdeberegner


  • Med vår produktvelger og mengdeberegner for gulv og baderom kan du finne riktige produkter på en rask og enkel måte og beregne materialforbruket.

  • Renovere baderom – filmer som viser hvordan du gjør det


    I våre bevegelige arbeidsinstrukser i 3D viser vi trinn for trinn hvordan du går frem når du renoverer baderommet, alt fra å flyte gulvet og montere tettesystem til å legge både kakkel og flis. Bli inspirert av vår nye film Bjørn bygger bo – Renovere baderom der du som seer får tips og råd om alt fra sparkling av gulvfall til flislegging, tetning og fuging, og hvordan du skaper ditt drømmebad.

  • Dokumenter