Naturstein

 • Naturstein brukes ofte i hager og i innkjørsler for å skape en sammenhengende følelse mellom boligen og utemiljøet. Hos oss finner du et bredt sortiment av steinheller du kan legge i hagen. Hver steinhelle har sin helt unike sjarm. Her får du veiledning i hvordan du velger riktig naturstein til uteprosjektet.

Produkter

 • Om vår naturstein


 • Hvilke steinheller passer i min hage?

  Hvilke steinheller du skal velge, kommer helt an på smak og behag. Noen foretrekker skifer og granitt, andre naturstein eller betong. Noen liker å blande ulike steiner i hagen, mens andre ønsker en rød tråd gjennom utemiljøet. Se hvordan andre har gjort det, og la deg inspirere. En annen faktor som styrer hvilke steinheller som passer i din hage, er formålet de skal ha. Husk at ulike steinheller skaper ulike mønstre. Hvis du foretrekker store heller, må du også sørge for at de er tykke nok slik at de ikke knekker ved belastning. 

  Hvor mange steinheller trenger du?

  Hvor mange steinheller du trenger, kommer selvsagt an på hvor stort areal du skal belegge. For å kunne regne ut forbruket, må du ha en idé om arealet. Vanlige prosjekter som krever steinheller, er hagestier og garasjeinnkjørsler. En god rettesnor er da at to personer enkelt skal kunne passere hverandre på hagestien uten å måtte gå ut på plenen. 

 • sandsten romanum sand uteplats3.jpg

 • Dokument