Tørrmørtel – Støpe, Mure, Pusse, Reparere

 • Finja har et av markedets mest komplette utvalg når det gjelder tørrmørtel, og vi jobber kontinuerlig for å øke interessen rundt murt og pusset bygging. I vår e-handel kan du enkelt kjøpe tørrmørtel med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout. Vi lager produktene på våre fabrikker. Enkelt og smidig leverer vi på fortauskanten til din hjemmeadresse med lossing fra 3-6 virkedager. 

  Kundeservice kan nås mandag til fredag mellom 08.00-16.00 på telefonnummer 22 72 22 72 eller på kundeservice@finja.no.

 • Vintertiltak

  Ved fare for frost og temperaturer under 5 °C, må det tas vintertiltak.
  Vær oppmerksom på at tilsetningsstoffer ikke erstatter vanlige vintertiltak.

  Les mer om vintertiltak

 • Tørrmørtel – vårt sortiment


 • Våre mest populære tørrmørtelprodukter får du nå også i slitesterke plastsekker, noe som øker lagringstiden og gjør at sekkene tåler å være ute når man helst vil være inne. Det at sekkene er fuktsikre og dermed tåler regn, at de kan transporteres åpnet og oppbevares utendørs i vær og vind, er selvsagt en stor fordel på en byggearbeidsplass. Leveranse av tørrmørtel skjer vanligvis i sekker på 25 kg. En del produkter tilbyr vi også i storsekk på 1000 kg, og noen av disse kan dessuten fås i løsvekt for mørtelbeholdere.

  Hos oss får du også spesialmørtel fra Bemix, som er en del av Finja. Disse produktene er alle utviklet og beregnet for fagfolk, blant annet til bruk i avanserte understøpinger. I tillegg til tørrmørtel har vi en rekke ulike varianter av sand, tilpasset både for sesong og formål. Vår byggkjemiske varer er utmerkede hjelpemidler ved etterbehandling, overflateforsterkning og muring om vinteren.