Støpe grunnmur

 • Finja produserer og leverer komplette grunnsystemer med grunnelementer til alle typer bygg og tilbygg, for eksempel villa, garasje, industribygg, skoler eller kontor og for forskjellige grunnforhold. Grunnelementene har en vakker og ferdig overflate av børstet fiberbetong som ikke trenger å etterbehandles.

 • Se når Björn støper grunnmuren til annekset sitt


  Se Björn Christiernsson raskt og smidig støpe grunnmur med mursystemet Exakt som er blitt supplert med Exakt Grund for maksimal isolasjon som en del av annekset hans.


   

 • Hvilket grunnelement skal jeg da velge?

  Avhengig av fasade/konstruksjon blir valget enklere. En murt vegg av isolerblokk står støtt på en grunnmur av vårt unike, egenutviklede Exakt Kantelement som gjennom sine tekniske egenskaper er Finjas beste alternativ for en mer stabil og energigjerrig grunnmur og passer utmerket til mursystemet Exakt.

  Unikon-elementet brukes for eksempel ved nyproduksjon av villaer, mindre kontorer og førskoler. Elementets indre stående EPS-del tilpasses etter ytterveggens bredde og fungerer til tegl-, puss- og trefasade, uansett om den bærende konstruksjonen er murt eller i tre.

  Finjas nye Garasje-element er spesielt utviklet til nettopp garasje.

  Naturligvis har vi også innen byggebransjen klassiske varianter som L-, U-, I- og F-element.

   

 • Exakt-med-grund.jpg

 • Exakt Kantelement

  Exakt Kantelement med børstet fiberbetong brukes ved fundering til yttervegger med en kjerne av isolasjon og fungerer godt til villaer og større isolerte bygninger med vegger murt med all slags isolerblokk og til prefabrikerte sandwichelementer. Mursystemet Exakt passer perfekt til grunnmuren.

  Les mer om Exakt Kantelement
  Se når Björn støper grunnmuren til annekset sitt

   

 • Grund-L-element.jpg

 • L-element

  Storselgeren L-element med børstet fiberbetong på overflaten brukes ved nyproduksjon til f.eks. garasje, villaer, kontorer og industribygg. L-elementene monteres enkelt på en plan og komprimert overflate og muliggjør plan utsjakting.

  Les mer om L-element

   

 • Garageelement.jpg

 • Garasje-element

  Spesielt utviklet for nettopp garasje er vårt nye Garasje-element med børstet overflate av fiberbetong og forhøyet sokkel. Elementet produseres av høy EPS-kvalitet, og den innvendige sokkelen hindrer fukt i å trenge opp i ytterveggen. Montering av Garasje-element er enkelt og forenkles ytterligere ved at produktet også finnes som ytterhjørne.

  Les mer om Garasje-element

   

Produkter