Vi satser på fremtidens entreprenører – gratis startpakke til UE-bedrifter

 • Med vår gratis startpakke ønsker vi å inspirere unge entreprenører, slik at de kan utvikle bedriften sin – både innenfor rammene for UE og når de er ferdige på skolen.

  Tusen takk for at vi får muligheten til å være en del av det som kan bli de første skrittene på veien til en vellykket karriere. UE-tiden er en fantastisk mulighet til å prøve å drive en bedrift.

  Gründerånden, å se mulighetene og våge å bruke dem, er noe som har fulgt oss i Finja. En entreprenør sørger for at ideer gjennomføres – alltid med fokus på fremtiden. Hva er neste skritt?

  Hos Finja har vi følgende ledestjerne: "Vi vil, vi kan, vi tør". Ta med dere disse ordene videre.

  Hvis dere vil, så både kan og tør dere.

  Finja AS

 • Seks forskjellige gratispakker til UE-gründere


  Vi har satt sammen seks gratis startpakker med produkter som er egnet for forskjellige prosjekter. Hvis du driver eller skal starte en UE-bedrift innenfor rammene for utdanningen din, kan du klikke på den pakken du ønsker og følge instruksjonene for hvordan du kan bestille den.

 • Pakke 1 – Tørrbetong B30

  Til mindre støpeprosjekter som nisser, gresskar, lysestaker og potter er vanligvis Tørrbetong B30 det beste alternativet. Når betongen tørker, gir den en jevn og fin overflate som passer fint til gjenstander som skal stå beskyttet utendørs eller innendørs. Frostbestandig, vanntett og kan støpes i tynne lag helt ned til 20 mm.

  Bestill her

 • finbetongpumpa.jpg

 • Pakke 2 – Glassfibermørtel A

  Hvis du vil lage fine skulpturer som skal stå innendørs, er Glassfibermørtel A et godt alternativ. Bruk armeringsnett (hønsenetting), og lag vakre gjenstander som dere kan selge.

  Bestill her

 • Skålar.jpg

 • Pakke 3 – Ekspanderende Betong Fin

  Hvis dere skal støpe benkeplater eller vinduskarmer, er Ekspanderende Betong Fin et godt valg. Fordelen med dette produktet er at det ikke krymper når det tørker, i motsetning til for eksempel Tørrbetong B30. Pakken inneholder også betongimpregnering til benkeplaten (2 stk.).

  Bestill her

 • Bankskiva.jpg

 • Pakke 4 – Reparasjonsbetong Anlegg Fin

  Hvis dere støper produkter som skal tåle å stå utendørs hele året, og som også må tåle tinesalt, bør dere satse på Reparasjonsbetong Anlegg Fin. Den er litt grovere enn Tørrbetong B30, men tåler «tøffe» utendørsmiljøer. Den tåler også snø og frost, og til og med salt, som ellers kan føre til etseskader på betong.

  Bestill her

 • Möbler.jpg

 • Pakke 5 – 260 Fiber Avretting

  Hvis dere planlegger å støpe gjenstander ved hjelp av svært detaljerte former, er vår Gulvavretting, eller flytsparkel som det også kalles, et godt alternativ. 260 Fiber er et avrettingsprodukt som er svært lettflytende. Derfor passer det godt til detaljerte gjenstander som skal brukes innendørs.

  Bestill her

 • 260fiber.jpg

 • Pakke 6 – Byggsparkel 450 DR

  Er du ute etter et raskt resultat, er denne pakken med 450 DR et godt alternativ. 450 DR er en byggsparkel, men den passer også godt til å støpe med. Allerede etter 45 minutter kan dere fjerne formen rundt hvis dere for eksempel støper i en vanlig 33 cl boks. Men husk at produktet er svært absorberende. Derfor trengs det mye maling hvis dere vil male gjenstanden senere. Må bare brukes til gjenstander som skal oppbevares innendørs.

  Bestill her

 • Handspackel.jpg

 • Pakke 7 – Mix med Tørrnetong B30 og Sementmørtel A

  Med denne pakken trenger du ikke velge det ene eller det andre. Pakken inneholder 10 sekker Tørrbetong B30 og 10 sekker Sementmørtel A. Planlegger du å støpe gjenstander med svært detaljerte former? Da anbefaler vi at du bruker Sementmørtel A og til de mindre støpeprosjektene som nisser, gresskar, lysestaker og krukker er Tørrbetong B30 det beste alternativet. Vår Tørrbetong B30 er både frostbestandig og vanntett, som også egner seg for gjenstander som skal stå utendørs.

  Bestill her

 • Handspackel.jpg

 • Tagg oss!


  Å markedsføre UE-bedriften deres er en viktig del for å nå kundene. I dag er sosiale medier et effektivt verktøy for å nå ut til et større marked. Vi følger gjerne deres reise som unge entreprenører. Tagg oss og Instagram-kontoen vår finja_diy når dere støper gjenstandene deres med produktene våre, så deler vi det gjerne videre med følgerne våre. Hvis dere foretrekker å sende bilder til oss når dere bruker produktene våre, kan dere sende dem til info@finja.no.