Fug

 • Fugen er en viktig detalj siden fargen gjør mye for helhetsinntrykket på for eksempel et baderom eller kjøkken. Hos oss kan du velge mellom forskjellige farger og nyanser på fugen, og vi har gjort det lett for deg å finne riktig ved helt enkelt å navngi artiklene etter respektive farge.

  En nyhet innen kakkel- og flisfug er Finjas KF10. KF10 med sine 10 farger gir økt valgmulighet ved matching mot plater og innredning. Fargene er fargematchet mot Finjas våtromssilikon. Å skape effekter med en farget fug blir mer og mer vanlig, og du kan velge å fremheve enten rutemønsteret eller flisene. Du kan selvsagt også skape en harmonisk helhet der de utfyller hverandre. Se fargekart for KF10 her.

  I vårt sortiment har vi også et silikonprodukt som i utgangspunktet er ment for bevegelsesfuger på flislagte flater i våt- og tørrom. Den høyelastiske fugemassen fungerer både innen- og utendørs og er også egnet til natursten og marmor.

Produkter

 • Samlet informasjon for deg som vil renovere baderom


  Å renovere et baderom krever så vel riktige produkter som korrekt fremgangsmåte, og det er viktig at arbeidet utføres på riktig måte. På vår prosjektside for Renovere baderom finnes det bevegelige arbeidsinstrukser, inspirasjon og mye annet som trengs til et baderomsprosjekt.

  Gå til prosjektsiden

 • Mobile arbeidsinstruksjoner