Fugemasse

 • Fugen er en viktig detalj. Fargen på fugen gjør nemlig mye for helhetsinntrykket, for eksempel i et baderom eller på kjøkken. Hos oss kan du velge mellom ulike farger og nyanser på fugen, og vi har gjort det lett for deg å finne riktig, ved at vi ganske enkelt har gitt artiklene navn etter den aktuelle fargen. 

  En nyhet innen fugemasse er KF10 som erstatter Finjas Fugemasse. KF10 med sine 10 farger gir økt valgmulighet ved matching av fuger og interiør. Fargene er matchende med Finjas våtromssilikon. Å skape effekter med en farget fuge blir mer og mer vanlig, og du kan velge å fremheve enten rutemønsteret eller flisene. Du kan selvsagt også skape en harmonisk helhet der de utfyller hverandre.

 • Produktvelger og mengdeberegner for baderom


  Med vår produktvelger for oppussing av bad kan du finne riktig gulvprodukter, tettesjikt, flislim og fugemasse på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket.

  Til produktvelgeren

Produkter

 • Mobile arbeidsinstruksjoner • Sementbasert fugemasse


 • Våre fugemasser er sementbaserte og beregnet for fuging av flis og naturstein på så vel gulv som vegger. Vår fugemasse kan brukes i både våt- og tørrom og fungerer like godt innendørs som utendørs. Våre fargede fugemasser brukes på samme måte som den hvite varianten, men har et større spenn når det gjelder fugebredde da du kan velge å gjøre fugen 2–15 millimeter bred.

  I vårt sortiment har vi også et silikonprodukt, som primært er ment for bevegelsesfuger på flislagte flater i våt- og tørrom. Den høyelastiske fugemassen fungerer både innen- og utendørs, og egner seg også til naturstein og marmor.

 • Fog.jpg