Sand

  • For oss i Finja er sand mer enn bare sand, og derfor har vi en rekke varianter i ulike fraksjoner og størrelser. Alle våre ulike sandprodukter er nøye utviklet, sesongtilpasset og beregnet for bestemte formål. Når du skal legge belegningsstein, passer det å bruke settesand, som danner et kompakt og egnet underlag til for eksempel en uteplass eller hagepassasje. Da er det også greit å ha fugesand for hånden, da det er et finere materiale bestående av tørket natursand som holder både heller og steiner på plass og som gir sterke og varige fuger. For å unngå groe og ugress i fugene kan du med fordel velge vår ugresshemmende fugesand.

  • Sand


  • Is kan fort føre til uhell. Derfor har vi utviklet en miljøvennlig, grovkornet strøsand som fungerer utmerket til bekjempelse av is, og som passer like bra på trapper og fortau som i innkjørselen og hagepassasjen. Produktet leveres i praktisk plastsett, noe som gjør at den kan oppbevares utendørs og alltid være tilgjengelig ved behov. Men det beste er kanskje at den kan brukes om igjen.

    Sandkassesand egner seg for kreativ barnelek i sandkassen og er lett å leke med, uansett alder. Til lekeplassen har vi utviklet en helt spesiell sand som er både myk og porøs og som selvsagt tilfredsstiller alle gjeldende krav.

  • Børst ned fugesand mellom fliser
    Børste Fugesand mellom fugene på steingangen og du får sterke og langvarige fuger. For å unngå uønsket ugress, velg vår ugresshemmende variant.

  • Dokumenter