Finjas Tørrbetong B30 i regnbuefarget sekk for mangfold, toleranse og respekt

 • Som en del av Finjas fortsatte sosiale bærekraftsarbeid vil selskapet om kort tid tilby sin Tørrbetong B30 i en regnbuefarget sekk. Prosjektet med sekken på linje med med selskapets policy om likeverd og mangfold, som også finnes i selskapets verdier. Sekken står for alles rett til å være seg selv og er utviklet sammen med Björn, nå Lee Christiernsson.

 • "For oss er det selvfølgelig at respekt, mangfold og toleranse er stikkordene i vår bransje. Derfor har vi valgt å tilby vår bestselger Tørrbetong B30 i en regnbuepakke. Vi vil donere deler av overskuddet fra salget til BRIS", sier Gull-Britt Jonasson, konsernsjef Finja.

  Les hele pressemeldingen

 • Et godt samarbeid i mer enn 10 år


  I mer enn 10 år har vi samarbeidet i serien Bjørn Bygger Bo, hvor Bjørn har vist hvordan man støper, murer og pusser alt fra eget hus til tilfluktsrom, støttemurer, utekjøkken og benkeplater. En populær serie hvor filmene har fått flere millioner visninger og påskjønnelse opp gjennom årene.

  Se alle prosjektene i serien.

  Les om reisen der Bjørn blir Lee på 
  Lee Christiernssons nettsted.

 • Tørrbetong i en regnbuefarget sekk


  Vår bestselger Tørrbetong B30 vil bli tilbudt i en regnbuepakke, innholdet i sekken er det samme som originalet. Vi vil donere deler av overskuddet fra salget til BRIS. Sekken står for mangfold, toleranse og respekt og alles rett til å være seg selv.

  Den regnbuefargede Tørrbetongen vil være tilgjengelig i byggebransjen til våren.

  Les mer om Tørrbetongen

   

  Tørrbetong B30 i regnbuefarget sekk

 • Se alle filmene i serien Bjørn bygger bo