Gratis startpakke til UE – unge entreprenører

Publisert 07.09.2021

Gratis startpakke til UE – unge entreprenører

Entreprenørskap er noe som varmer hjertene våre her hos oss i Finja. Derfor har vi laget en gratis startpakke til unge gründere som driver virksomhet innenfor rammen for Unge Entreprenører.

Betong er mulighetenes material, og du som ung gründer kan være med å skape en rad med ulike produkter som du, innenfor rammen for UE siden kan selge. Startpakken inneholder ulike typer med tørrmørtel, alle med ulike egenskaper basert på hva du som ung gründer ønsker å skape. Tørrbetong B30 brukes til mindre støpeprosjekter for å støpe vakre og morsomme figurer. Glassfibermørtel kan brukes for å skape uttrykksfulle skulpturer, eller Anleggsbetong Fin for å støpe ulike elementer/ figurer/møbler og lignende som kan oppbevares utendørs året rundt. Vi har flere produkter til ulike bruksområder. Sjekk siden UE - Gratis startpakke! og slipp løs både fantasi og skaperglede!

Markedsføring av UE-bedriften er en viktig del av virksomheten for å nå frem til kundene deres. Sosiale medier er en av kanalene som gir en god mulighet for å nå ut til et større marked. Vi vil gjerne følge deres reise som unge gründere, så tagg oss og vår Instragramkonto @finja_norge når dere støper deres kreasjoner med våre produkter. Vi deler gjerne deres gründerviksomhet videre til våre følgere. Dersom dere i steden ønsker å sende oss bilder når dere støper med våre produkter kan dere gjøre dette til info@finja.no.

Med vår gratis startpakke ønsker vi å gi inspirasjon til unge gründere for å starte opp og utvikle sin bedrift, både innenfor rammen av Ungt Entreprenørskap og etter skoletid.

Hos Finja har vi følgende lederstjerne: «Vi vil, vi kan og vi våger». Ta med dere disse ordene videre inn i deres gründervirksomhet.

Vil dere, så både kan og våger dere!

Gratis startpakke til UE – unge entreprenører
UE