Kampanje – 10% på EPS-betong! Isolerende lettvektsoppfylling. Les mer

Murblokk og bjelker

 • Vi har et komplett sortiment av murblokker og bjelker for alle typer byggeprosjekter. Våre uisolerte murblokker, Murblokk Fordel ECO, Murblokk Bas og Lydblokk brukes med fordel når du blant annet skal mure innervegger, hagemurer, garasje eller andre uisolerte bygg.

  Hvis du foretrekker en lettere blokk med flere positive egenskaper, kan du ta en nærmere kikk på Murblokk Fordel ECO som, i tillegg til det ovennevnte, også fungerer utmerket ved bygging av yttervegger til garasje, fritidshus, lager-, fabrikk-, økonomi- og landbruksbygg samt uoppvarmede boder.

  Våre armerte lettklinkerbjelker brukes over dører og vinduer i vegger som er murt med lettklinkerblokk.

Produkter

 • Produktvelger med mengdeberegning


 • Produktvelger for bygninger

  Med dette verktøyet får du hjelp til å beregne mengden murblokker, mørtel og puss for å eksempelvis bygge et hus, en garansje eller en bod.

  Til produktvelgeren

 • Puff Norge Byggnadsväljare.jpg

 • Murblokk Innervegg – en nyhet som forblir inne


 • Vårt siste tilskudd til blokker for innendørs bruk er en innovativ lettklinkerblokk kalt Murblokk Innervegg. Produktet monteres med tynnfugemørtel i form av Murmørtel Exakt, alternativt Tynnfugemørtel & Tynnpussmørtel A. Det egner seg for både profesjonelle og nybegynnere og brukes med fordel når det ønskes økt støydemping.

  Det er en symmetrisk blokk med sentralt plassert spor på liggeflaten, som Styre- og stabilisatorlåsene Innervegg kan plasseres i. Denne smarte låsen har som funksjon å hindre at blokkene glir eller forskyver seg i skjøtene, samtidig som den bidrar til økt effektivitet og nøyaktighet i forbindelse med montering.

  Innervegger konstruert med denne blokken kan fungere som en bærende konstruksjon og de kan også overflatebehandles på en rekke ulike måter, for eksempel er tynne systemer muliggjort takket være tenning av blokkene. Tradisjonelle tykt pussystemer fungerer også, og kompatible pussmørtel av alle slag kan finnes i vårt brede utvalg av tørrmørtel.

   

 • Murblokk Fordel ECO – mer enn en vanlig murblokk


 • Murblokk Fordel ECO er en klimapositiv blokk som er en del av den nye grønne ECO-linjen. Blokkene bidrar med hele 30% lavere CO2e-utslipp sammenlignet med tilsvarende massivblokker, noe som gjør den til et grønnere og mer klimasmart byggeprodukt. Blokken er lett å gripe, lett å kutte og hulrommene forenkler rør og el-installasjoner. Produktet har i og med sine gjennomgående hulrom også mange miljøfordeler. Blokkens hulrom betyr at mindre råstoff brukes i produksjonen. Dette bidrar igjen til blokkens lavere vekt, opptil 20% lavere, noe som er en fordel for transport og selvfølgelig også bedre fra et arbeidsmiljøsynspunkt.

 • Dokument