Jobb hos oss

 • Det er våre ansatte som utgjør forskjellen. Vi ønsker at du skal være engasjert og være en aktiv del av fremtiden vår. Derfor jobber vi hardt for å skape en inspirerende kultur. En kultur hvor du kan utvikle dine ferdigheter, kunnskaper og kreativitet. Vi tror på handling, deltakelse og besluttsomhet.

  Miljø, bærekraft og sikkerhet er viktige spørsmål som veileder hverdagen vår. Sammen ønsker vi å bygge et bærekraftig samfunn der også langsiktig tenkning preger valg av materialer, derav vår lidenskap for betong. Visste du at vi er selvforsynt med grønn energi? Et av mange trinn i miljøarbeidet vårt.

  Finja er en ekspansiv svensk familiebedrift som ble grunnlagt i 1957. Vi utvikler, produserer og leverer betong i sin mest raffinerte form. Vi holder til flere steder i Sverige. Finja består av en rekke selskaper, som alle spesialiserer seg på sine områder, men med samme grunnverdier og fokus på å løse kundebehov.

  Finja Betong AB fokuserer på murt og pusset bygginger og er en landsdekkende leverandør av byggematerialer med et omfattende produktsortiment. Gjennom et bredt nettverk av kvalifiserte forhandlere tilbyr vi et solid utvalg tørrmørtelsortiment, lim og fugeprodukter, EPS-isolasjon, ringmurelementer og fasadepussystemer. All vår produksjon produseres lokalt i Sverige. Vi har i dag 180 ansatte og tar sikte på å omsette for en milliard SEK. 

  Bemix AB utvikler og leverer spesialmørtel til den Svenske bygge bransjen og har et stort utvalg av høyteknologiske og spesialtilpassede ekspanderendemørtel for profesjonelle brukere. Bruksområdene er fra avansert understøping av maskiner, kraner, traverser, søyler og brolager til boltforankring i fjell og skjøting av prefabrikkerte betongelementer. 

  Brogårdsand AB bearbeider og selger spesiell sand som primært brukes i vannrensing, i varmeanlegg, i bygge bransjen, av støperier, idretts og fritidsanlegg, samt for sprengning og i park og hageanlegg. .

  Franshill AB jobber med eiendomsforvaltning på utvalgte steder i Sverige. Vi eier, forvalter og leier ut utleieboliger, samt næringslokaler. Vi har for tiden 700 leiligheter, og vi sikter til langsiktig eierskap og kontinuerlig vekst. 

  Vi håper du er klar for utfordringen - søk i ledige stillinger her.

  Vi vil - Vi kan - Vi våger

  Velkommen til oss!