Kampanje! 15% rabatt på murblokk, murmørtel og mørtelkasse. Se våre kampanjer!

Støpemørtel – betong for støping

 • Betong er et av verdens eldste og viktigste byggematerialer. Det er holdbart, sterkt og lett å bruke. Overalt i hverdagen støter vi på betong; på veier, broer og i hus. Støpemørtel brukes nok mest i forbindelse med større støpearbeider som støping av grunnmur og støping av gulv f.eks badegulv og garasjegulv. Men det går også helt fint å støpe små og detaljerte ting med betong. Uansett størrelse velges støpemørtel ut fra tiltenkt objekt, dets belastning og hvilken sjikttykkelse man ønsker.

  Kjøp Finjas støpemørtel med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.

 • Vintertiltak

  Ved fare for frost og temperaturer under 5 °C, må det tas vintertiltak.
  Vær oppmerksom på at tilsetningsstoffer ikke erstatter vanlige vintertiltak.

  Les mer om vintertiltak

 • Støpemørtel – vårt sortiment


 • Vårt sortiment av støpemørtel omfatter alt fra klassisk betong som Tørrbetong B30 og Grovbetong B30 til ulike typer reparasjonsbetong, der noen er spesielt beregnet for støp som utsettes for salt og frost samt for kjemisk og mekanisk slitasje. Til fast- og understøping av stål- og betongsøyler, betongelementer og maskiner tilbyr vi en rekke varianter av ekspanderbetong.

  Er du på jakt etter en betong du kan pumpe selv, for eksempel for å kunne støpe lettere på et vanskelig tilgjengelig sted, anbefaler vi at du ser nærmere på vår pumpebetong. Hvis du i stedet ser etter produkter som egner seg for prosjekter med lavere krav til trykkfasthet, er Tørrbetong B20 Bas og Grovbetong B20 Bas utmerkede alternativer.

 • Gjutning av en betongplatta

 • For støpearbeid innendørs har vi vår klimapositive byggeprodukt Innedørs Tørrbetong ECO. Det er en karbondioksidredusert og bindemiddeloptimalisert betong spesielt utviklet for dette formålet. Produktet inneholder både masovnsslagg og knust stein, og sammenlignet med vår vanlige Tørrbetong B30 betyr bruken av Innedørs Tørrbetong ECO en reduksjon i Global Warming Potential, GWP*, med minst 25 prosent.

  * Den potensielle klimapåvirkningen, fra råvaren tas fra naturen til det ferdige produktet er klart til å leveres. Modul A1-A3 (ISO14025:2010) og indikator GWP-total (EN 15804+A2).

 • Dokumenter