Støpemørtel – betong for støping

 • Betong er et av verdens eldste og viktigste byggematerialer. Det er holdbart, sterkt og lett å bruke. Overalt i hverdagen støter vi på betong; på veier, broer og i hus. Støpemørtel brukes nok mest i forbindelse med større støpearbeider som støping av grunnmur og støping av gulv f.eks badegulv og garasjegulv. Men det går også helt fint å støpe små og detaljerte ting med betong. Uansett størrelse velges støpemørtel ut fra tiltenkt objekt, dets belastning og hvilken sjikttykkelse man ønsker.

  Kjøp Finjas støpemørtel med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.

 • Vintertiltak

  Ved fare for frost og temperaturer under 5 °C, må det tas vintertiltak.
  Vær oppmerksom på at tilsetningsstoffer ikke erstatter vanlige vintertiltak.

  Les mer om vintertiltak

 • Støpemørtel – vårt sortiment


 • Vårt sortiment av støpemørtel omfatter alt fra klassisk betong som Tørrbetong B30 og Grovbetong B30 til ulike typer reparasjonsbetong, der noen er spesielt beregnet for støp som utsettes for salt og frost samt for kjemisk og mekanisk slitasje. Til fast- og understøping av stål- og betongsøyler, betongelementer og maskiner tilbyr vi en rekke varianter av ekspanderbetong.

  Vi har også Vinterbetong for støping i kuldegrader, f.eks. plint, støttemur og trapp. Hvis du vil utføre enkle støpinger, f.eks. faststøping av tørkestativ, postkasser, papirkurver og rekkverksstolper, har vi Støpe Enkelt, et hurtigherdende støpemørtel som du ikke trenger å blande ut, men som kan tømmes direkte i vann.

 • Støpe grunnmur

 • Dokumenter