Lim

 • Pålitelige produkter er en forutsetning for at baderommet skal kunne motstå fukt over lang tid, og det er nettopp dette våre ulike hvitsementbaserte festemasser er. Når du skal velge produkt, er det viktig å gå ut fra så mange kjente faktorer som mulig, det vil si formål, materiale, underlag og ønskede egenskaper, for eksempel støvredusert, fleksibel og lav vekt.

  Arbeidet krever kanskje et hurtigtørkende lim, et produkt med høy fleksibilitet, ekstra god festeevne eller ett som både er vann- og frostbestandig. Uansett hvilke egenskaper du ønsker i et produkt, har vi et som passer dine skiftende behov og forutsetninger. Alle våre festemasser er utviklet for gulv og vegg i både våte og tørre rom, og fungerer innen- og utendørs ved montering av keramiske overflatematerialer, det vil si flis, klinker, mosaikk, granittkeramikk og natursten. Noen egner seg også til keramikk med lav absorpsjonsevne og som kan være følsom for fargegjennomslag.

  I tillegg til disse har vi også en ferdigblandet enkomponents festemasse, i form av et lim, som først og fremst egner seg til liming av keramiske fliser, men som også kan brukes til å lime porøse materialer, for eksempel mineralull og celleplast. Alle våre produkter i varegruppen lim tåler gulvvarme.

 • Samlet informasjon for deg som vil renovere baderom


  Å renovere et baderom krever så vel riktige produkter som korrekt fremgangsmåte, og det er viktig at arbeidet utføres på riktig måte. På vår prosjektside for Renovere baderom finnes det bevegelige arbeidsinstrukser, inspirasjon og mye annet som trengs til et baderomsprosjekt.

  Gå til prosjektsiden

 • Mobile arbeidsinstruksjoner