Flislim

 • Pålitelige produkter er en forutsetning for at baderommet skal kunne motstå fukt over lang tid, og det er nettopp hva våre ulike hvitsementbaserte festemasser er. Når du skal velge flislim, er det viktig å gå ut fra så mange kjente faktorer som mulig, det vil si formål, materiale, underlag og ønskede egenskaper, for eksempel støvredusert, fleksibel og lav vekt.

 • Produktvelger og mengdeberegner for baderom


  Med vår produktvelger for oppussing av bad kan du finne riktig gulvprodukter, tettesjikt, flislim og fugemasse på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket.

  Til produktvelgeren

 • Mobile arbeidsinstruksjoner • Flislim


 • Arbeidet krever kanskje et hurtigtørkende flislim, et fleksibelt flislim, ekstra god festeevne eller et vannbestandig og frostsikker flislim. Uansett hvilke egenskaper du ønsker i et produkt, har vi et som passer dine skiftende behov og forutsetninger. Alle våre festemasser er utviklet for gulv og vegg i både vårt og tørre rom, og fungerer innen- og utendørs ved montering av keramiske overflatematerialer, det vil si flis, mosaikk, granittkeramikk og naturstein. Noen egner seg også til keramikk med lav absorpsjonsevne og som kan være følsom for fargegjennomslag.

  I tillegg til disse flislim har vi også en ferdigblandet enkomponent festemasse, i form av et lim, som først og fremst egner seg til liming av keramiske fliser, men som også kan brukes til å lime porøse materialer, for eksempel mineralull og EPS. Alle våre limprodukter tåler gulvvarme.

 • Fix.jpg