Lim

 • Pålitelige produkter er en forutsetning for at baderommet skal kunne motstå fukt over lang tid, og det er nettopp dette våre ulike hvitsementbaserte festemasser er. Når du skal velge produkt, er det viktig å gå ut fra så mange kjente faktorer som mulig, det vil si formål, materiale, underlag og ønskede egenskaper, for eksempel støvredusert, fleksibel og lav vekt.

  Arbeidet krever kanskje et hurtigtørkende lim, et produkt med høy fleksibilitet, ekstra god festeevne eller ett som både er vann- og frostbestandig. Alle våre festemasser tåler gulvvarmeog er utviklet for gulv og vegg i både våte og tørre rom. De fungerer innen- og utendørs ved montering av keramiske overflatematerialer, det vil si flis, klinker, mosaikk, granittkeramikk og natursten. Noen egner seg også til keramikk med lav absorpsjonsevne og som kan være følsom for fargegjennomslag.

 • Produktvelger for flislegging


 • Med vår produktvelger for flislegging kan du finne riktig fiks og fuge, men også gulvavretting og håndsparkel som kan være nødvendig før flisene legges. Beregn materialforbruk raskt og enkelt. I den variable arbeidsveiledningen for flislegging viser vi hvordan man fliser både vegg og gulv.

  Till produktvelger

 • Produktväljare för plattsättning

 • Samlet informasjon for deg som vil renovere baderom


  Å renovere et baderom krever så vel riktige produkter som korrekt fremgangsmåte, og det er viktig at arbeidet utføres på riktig måte. På vår prosjektside for Renovere baderom finnes det bevegelige arbeidsinstrukser, inspirasjon og mye annet som trengs til et baderomsprosjekt.

  Gå til prosjektsiden