Bjørn bygger bo

  • I serien Bjørn bygger bo inspirerer håndverkeren og programlederen Björn Christiernsson deg til å mure drømmehuset. Björn bygger ikke bare familiens hus, men også flere andre spennende prosjekter som et eget anneks, en hagemur og et nytt bad. Serien gir deg tips, råd og inspirasjon til nye ideer og løsninger med mulighetenes materiale: betong. Den inneholder også rene produktguider der Björn fokuserer helt på selve produktet og presenterer et utvalg av vårt sortiment.

    Björn har lang erfaring som programleder og håndverker i noen av Sveriges mest populære TV-serier om bygging og renovering.

  • Produktguider med Bjørn


  • Murmørtel

    I denne tredje guiden med Björn får du se et utvalg av våre murmørtler. Det er selvsagt viktig å velge riktig mørtel til det du skal mure, og videoen byr på en rekke nyttige tips. Den retter seg inn mot både deg som er vant til å mure og deg som skal velge produkt for første gang.

    Det kommer flere filmer i serien, så følg oss gjerne hvis du liker guidene og vil lære deg mer om vårt store tørrmørtelsortiment.


  • Se alle filmer i serien Bjørn bygger bo