EPS-Betong

 • Finja leverer et sortiment av EPS-betong, tre produkter med forskjellige egenskaper. EPS-Betong er en isolerende lettvektsoppfylling som fungerer både innen- og utendørs. Den er dessuten støvredusert, pumpbar og egnet under gulvvarme. EPS-Betong Varm passer særlig bra ved oppfylling av vektfølsomme bjelkelag, i uisolerte kjellerrom og på ujevne underlag. Er det dårlig med tid, er EPS-Betong Hurtig å foretrekke siden den tørker raskt.

 • Eps-betong som fylling i tverrsnitt

 • EPS-betong bytter til plastsekk

  Finjas tørrmørtel i plastsekk ble en umiddelbar suksess. De fuktsikre forpakningene som gir lengre holdbarhet og lavere miljøpåvirkning er godt mottatt på markedet. Finja går derfor videre og lanserer produkter for lettvektsoppfylling av gulv, EPS-betong, i disse slitesterke plastsekkene. Produktets holdbarhet dobles også.
   

  Produktvelger og mengdeberegner for gulv

  Med vår produktvelger og mengdeberegner for gulv finne du riktig gulvavretting på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket. 

  Til produktvelgeren

 • EPS-Betong på de fleste typer underlag


 • Under vises det anbefalinger av hvordan en benytter Finja EPS-Betong på ulike typer underlag og hvilken forbehandling som trengs.

  Typetegning 1 – Med vedhefting mot underlag

  EPS-betong – Med vedhefting mot underlag

  Typetegning 2 – På kapillærbrytende underlag

  EPS-betong – På kapillærbrytende underlag

  Typetegning 3 – Ikke-homogene underlag

  EPS-betong – Ikke-homogene underlagDe viste eksemplene er generelle veiledninger. I alle eksemplene forutsettes det at underlaget er bærekraftig nok for vekten av EPS-Betong og avrettingsmasse. Finja tar ikke ansvar for sluttresultatet, ettersom forhold som f.eks. håndtering, bearbeiding, utførelse, evnt. reaksjoner med andre materialer, samt lokale forhold på lagrings- eller arbeidsplassen er utenfor Finjas kontroll. Les alltid produktbladet for det respektive produktet før arbeidet påbegynnes

 • Animert arbeidsinstruksjon – Gulv i baderom


 • Dokumenter