Kampanje – 10% på EPS-betong! Isolerende lettvektsoppfylling. Les mer

Gulvavretting

 • Vårt nye gulvsortiment har optimerte produktegenskaper, holder høy teknisk kvalitet og leveres i lettere sekker for bedre ergonomi. Vi har gulvprodukter for avretting, gulvmørtel, håndsparkel og industrigulv.

  EPS-betong er en isolerende lettvektsoppfylling som fungerer for både innen- og utendørsbruk. Den er dessuten støvredusert, pumpbar og egnet under gulvvarme. For å kunne dekke ulike formål og behov tilbyr vi ulike varianter hvor noen passer spesielt godt til oppfylling av vektfølsomme bjelkelag, i uisolerte kjellerrom og på ujevne underlag, mens andre kan kan være å foretrekke hvis tiden er knapp.

  Med våre gulvprodukter trenger du aldri å være i tvil. Alle tåler gulvvarme, tilførsel av fukt og er vannskadestabile. Dessuten er de letthåndterlige og brukervennlige. Vi har et stort utvalg av sementbaserte og pumpbare avrettingsmasser, og de fungerer på en rekke underlag, blant annet betong, lettbetong, naturstein og keramikk.

 • Digitale verktøy – Produktvelger og mengdeberegner


 • Med vår produktvelger og mengdeberegner for gulv kan du finne riktige produkter på en rask og enkel måte og beregne materialforbruket. I den bevegelige arbeidsanvisningen for gulv viser vi hvordan gulvet bygges opp med alt fra EPS-betong og gulvvarme til avretting og sparkling av fall.

 • Samlet informasjon for deg som vil renovere baderom


  Å renovere et baderom krever så vel riktige produkter som korrekt fremgangsmåte, og det er viktig at arbeidet utføres på riktig måte. På vår prosjektside for Renovere baderom finnes det bevegelige arbeidsinstrukser, inspirasjon og mye annet som trengs til et baderomsprosjekt.

  Gå til prosjektsiden

 • Dokumenter