Finjas populære Mursystem Exakt utvides med ny vintermørtel

Publisert 11.11.2021

Finjas populære Mursystem Exakt utvides med ny vintermørtel

Finjas Mursystem Exakt har vært en suksess helt fra starten. Det presise og tidseffektive mursystemet har nå fått et nytt tilskudd i familien i form av en smidig murmørtel som er klar til å benyttes vinterstid. Det nye produktet, Murmørtel Exakt Vinter er produsert for å forlenge sesongen og forenkle murearbeidet i løpet av den kalde perioden av året.

Fordi vi allerede ved produksjon blander inn antifrostvæske i mørtelen elimineres flere arbeidsmoment ute på byggeplassen og mureren behøver ikke uroe seg for minusgrader, men kan i steden fokusere på å få jobben gjort – exakt så enkelt. Med lanseringen av Murmørtel Exakt Vinter sørger Finja for å forenkle arbeidshverdagen for entreprenørene og skape en ennå enklere mureopplevelse – også når temperaturen faller.

Samme gode egenskaper

Den nye vintermørtelen fungerer akkurat som systemets opprinnelige murmørtel. Den eneste forskjellen er at det er mulig å arbeide med produktet ned til –10 °C, forutsatt at normale vintertiltak opprettholdes. For øvrig har begge produktene identiske egenskaper, hvilket innebærer at også nykomlingen Exakt Vinter har en lettflytende konsistens for enkel og rask påføring. Begge mørtlene leveres i fuktsikre, sterke og 100 prosent gjenvinnbare plastsekker.

Et komplett mursystem

Mursystem Exakt består av fem smarte komponeneter som tilsammen gir en mureopplevelse utover det vanlige. Med vårt nye tilskudd Murmørtel Exakt Vinter består systemet av to varianter av tunnfugsmørtel, høyisolerende lettklinkerblokker og bjelker, praktisk glassfiberarmering, spesialtilpassede mørtelkasser og et grunnmurselement som effektivt bryter kuldebryggen.

Gjennom å mure med Mursystem Exakt får man et bygg som med minimalt vedlikehold kommer til å leve i generasjoner. Konstruksjonen er både brann og fuktsikker og den velisolerte grunnmuren sammen med Isolerbokk Exakt gir en lav u-verdi som igjen leder til redusert behov for oppvarming.

På selskapets hjemmeside finja.no går det enkelt og smidig å bestille hjem alt det du behøver for å mure velisolerte bygg med Mursystem Exakt. Her finnes også mer informasjon og inspirasjon for den som planlegger sitt neste prosjekt.

Finjas populære Mursystem Exakt utvides med ny vintermørtel
Murmørtel Exakt Vinter 1
Murmørtel Exakt Vinter 2
Murmørtel Exakt Vinter 3
Murmørtel Exakt Vinter 4
Murmørtel Exakt Vinter 5