Finja lanserer produktguider med Björn Christiernsson

Publisert 11.02.2021

Finja fortsetter sitt vellykkede samarbeid med håndverkeren og TV-profilen Björn Christiernsson. Det er fortsatt film som gjelder, men denne gangen er produktene enda mer i fokus. Det nye formatet, som heter Produktguider, handler om selve produktene. 

Først ut er Finjas omfattende tørrmørtelsortiment, og i fem kortfilmer får seerne bli med når Björn presenterer en rekke produkter fra de respektive kategoriene. Björn beskriver alt fra materialvalg, bruksområder og ulikheter til unike egenskaper.

Den første filmen viser Finjas nye gulvsortiment, og en rekke forskjellige produkter fra segmentet. Björn beskriver hva de bør brukes til samt hvordan de bør brukes. Han deler også tips og råd om hva det er viktig å tenke på for at de skal komme til sin rett.

– Mange vet at Finja har et bredt sortiment av godkjente og pålitelige gulvprodukter, men både utvalget og emballasjene er oppdatert. For å gjøre det enklere å finne det optimale produktet for oppgaven har vi i fellesskap utviklet en informativ produktveiledning. Formålet er å hjelpe seerne, formidle kunnskap og forhåpentligvis også gi inspirasjon til fremtidige prosjekter, sier Björn Christiernsson.

Det siste tiåret har samarbeidet med Björn ført til en rekke populære filmer, som et stort antall seere setter pris på. Med den nyeste satsingen på mer produktspesifikke filmer håper Finja å løfte det ytterligere et nivå, slik at selskapet når et enda bredere publikum. Man kan se på den nye serien som en opplæringsinnsats eller en produktskole for den som vil eller har behov for å lære mer om produktene.

    Finjas mål er å utvikle, produsere og levere betong i sin mest raffinerte form, men det er minst like viktig at brukerne vet hvordan produktene skal håndteres. Derfor produserer selskapet tydelige og lett tilgjengelige instruksjoner i forskjellige formater og kanaler.

    Bjørn bygger bo - Produktguide - Gulv 1
    Bjørn bygger bo - Produktguide - Gulv 2
    Bjørn bygger bo - Produktguide - Gulv 3