Finja lanserer enkel digital mengdeberegner for murmørtel

Publisert 19.01.2022

Finja lanserer enkel digital mengdeberegner for murmørtel

Finja presenterer ytterligere et satsningsområde, en digital mengdeberegner for murmørtel. Gjennom det nye verktøyet, Mengdeberegner - murmørtel,skriver man inn objektets areal og angir type og størrelse på stein eller blokk (for eksempel lettklinkerblokk eller murstein) og får presentert korrekt mengde sekker det trengs for å mure. Verktøyet forteller om beregning er gjort for streng- eller fullfugsmuring. Dersom ditt valg av blokker ikke matcher valget av murmørten gir verktøyet deg hjelp til å velge en annen murmørtel for å utføre din beregning.

Mengdeberegneren for murmørtel er det siste tillegget i en allerede velfylt verktøykasse av digitale hjelpemiddel som er produsert av Finja for på ulike måter forenkle arbeidet med å støpe, mure, pusse og reparere. På selskapets hjemmeside har det over lang tid blitt presentert ulike typer av AR-objekt, komplette byggeprosjekt, produktvelgere og mengdeberegnere for blant annet gulv, fiks og fug, grunnmur, hagemur og komplette murte og pussede bygninger.

Mengdeberegning for murmørtel finnes på alle produktsidene for hver enkelt produkt på finja.no

Finja er en svensk familiebedrift som startet sin reise med et ervervet grustak i 1957. Legg til en stor porsjon kunnskap, engasjement og mot, og du har dagens selskap – ett av Skandinavias fremste innen betongbransjen.

I vår netthandel tilbyr vi et stort tørrmørtelsortiment til muring, pussing, støping og reparasjon i tillegg til spesialmørtler. Du får nå en rekke av våre mørtelprodukter i slitesterke og gjenvinnbare plastsekker. Vi tilbyr konseptløsninger for murt bygging i form av stabile og velisolerte blokker, gulvavretting for alle bruksområder, pålitelige lime- og fugeprodukter, EPS-produkter av høy kvalitet samt vel utprøvde sokkelelementer for energieffektive og solide underlag.

Finja lanserer enkel digital mengdeberegner for murmørtel
Mengdeberegner - Murmørtel 1
Mengdeberegner - Murmørtel 2
Mengdeberegner - Murmørtel 3