Endelig er den her!

Publisert 28.01.2016

Nå kommer plastsekken. I februar kommer vi til å sette igang overgangen til plastsekk, og først ut til å leveres i den nye forpakningen er sement.

Byttet skjer suksessivt etterhvert som eksisterende lager går tomt, og den nye sekken kommer til å se ut som på bildet. Nytt artikkelnummer blir 54015 og NOBB-nr 50781023. Antall sekker per pall justeres til 40 stykk.

I løpet av april kommer vi til å begynne med leveranser av Tørrbetong B20, Tørrbetong B30, Murmørtel M5, Murmørtel B, M2,5, Puss & Murmørtel KC 50/50, Pussmørtel KC 35/65 samt Fiberpuss og Grovbetong i plastsekk. Også disse produktene kommer til å få nye forpakninger ettersom eksisterende lager tar slutt. Artikkelnumrene forblir de samme.

Flere muligheter!

De nye sekkene er fuktsikre, det vil si at de tåler regn, kan transporteres uten tildekking og oppbevares utendørs. De er også slitesterke og tåler tøffere håndtering. Takket være det tette materialet forlenges dessuten lagringstiden og sekkene forblir rene lengre samtidig som at risikoen for lekkasje minsker.

Sement