Å beregne pussmørtel ble nettopp mye enklere – Finja presenterer digital mengdeberegner

Publisert 07.02.2022

Å beregne pussmørtel ble nettopp mye enklere – Finja presenterer digital mengdeberegner

Finjas utvikling av nye digitale verktøy fortsetter og det neste som står for tur er selskapets mengdeberegner for pussmørtler. Gjennom å angi sjikttykkelse og arealet på overflaten som skal pusses regner verktøyet ut hvor mange sekker som trengs for å gjennomføre arbeidet. Verktøyet er enkelt, raskt og lett tilgjengelig på selskapet hjemmeside, finja.no. Du finner det digitale verktøyet både på hver produktside, men også som et frittstående digitalt verktøy der produktet kan angis i en rullegardin-meny.

En murt og pusset konstruksjonen er både populær og smart, hvilket har sin forklaring i alle de fordelene som kommer med å med å bruke solide produkter til renovering eller nybygg. For eksempel er et murt og pusset hus både fukt- og brannsikkert fordi lettklinker hverken binder væske eller kan angipes av mugg eller skadedyr. En pusset fasade er vakker og har dessuten lang livstid med lavt vedlikholdsbehov. Den står i mot regn, snø og vind og har ofte til hensikt å isolere huset og gjøre det varmt og godt. Med en pusset fasade kan man kjenne seg trygg på at den kommer til å holde seg energieffektiv, funksjonell og vakker i mange år fremover.

I Finjas velassorterte produktkatalog finnes produkter for de fleste støpte, murte og pussede prosjekt. Lettanvendelige mørtler, presise lettklinkerblokker, gulvavretting og velisolerte ringmurer er noen av eksemplene. Til disse profesjonelle byggeproduktene har selskapet også lansert en rekke lettanvendelige digitale verktøy. Eksempler på dette er AR-objekt, animerte arbeidsanvisninger, instruksjons- og inspirasjonsfilmer i tillegg til ulike former for produktvelgere med mengdeberegning.

Finja er en svensk familiebedrift som startet sin reise med et ervervet grustak i 1957. Legg til en stor porsjon kunnskap, engasjement og mot, og du har dagens selskap – ett av Skandinavias fremste innen betongbransjen.

I vår netthandel tilbyr vi et stort tørrmørtelsortiment til muring, pussing, støping og reparasjon i tillegg til spesialmørtler. Du får nå en rekke av våre mørtelprodukter i slitesterke og gjenvinnbare plastsekker. Vi tilbyr konseptløsninger for murt bygging i form av stabile og velisolerte blokker, gulvavretting for alle bruksområder, pålitelige lime- og fugeprodukter, EPS-produkter av høy kvalitet samt vel utprøvde sokkelelementer for energieffektive og solide underlag.

Å beregne pussmørtel ble nettopp mye enklere – Finja presenterer digital mengdeberegner
Mengdeberegner pussmørtel 1
Mengdeberegner pussmørtel 2
Mengdeberegner pussmørtel 3