Bygg en enkelgarasje i betong

En garasje er ofte mye mer enn en plass for bilen. Her oppbevares sykler, hageredskaper og mye mer. Enkelte ganger fungerer den også som et verksted, og med rett utforming vil garasjen være av stor verdi og et stort tilskudd til huset. Hvis du murer og pusser garasjen så får du en moderne og stabil konstruksjon som i tillegg er brannsikker og ikke følsom for fukt, og det vil gjøre at bilen din trives ekstra godt. For å kunne bygge garasjen kreves det kunnskap innen flere håndverksområder. Denne brosjyren beskriver den generelle framgangen, og kan med fordel legges til grunn for egen bygging eller som et grunnlag for en entreprenør.

Grunnmålet for denne enkeltgarasjen er 4530 mm bred x 7690 mm lengde, noe som gir en total grunnflate på 34,84 m². Hvis du vil bygge en større garasje kan du legge til en eller flere moduler. Materialbehovet for en forlengelse av garasjen med en modul på 1180 mm angis i parentes. En innvendig høyde på 2300mm har blitt benyttet til mengdeberegningen.

DIY-beskrivelse
Tegning
kr 85 222,50

Obs, vennligst noter at prisen er for Finjas produkter, og at en del av produktene som trengs til prosjektet må kjøpes fra byggevareforhandler.

Materialer - Produkter uten bilde i listen leveres ikke av Finja, og må kjøpes hos en byggevareforhandler.