Utvidet produktvelgere og mengdeberegner for drivhus med murt sokkel på finja.no

Publisert 01.03.2023

Utvidet produktvelgere og mengdeberegner for drivhus med murt sokkel på finja.no

For å gjøre det enda enklere for deg å planlegge og bygge drivhuset ditt med murt sokkel, har Finja videreutviklet sin produktvelgere med mengdeberegner til formålet. Med det digitale verktøyet kan du, i tillegg til å beregne sokkel, nå også beregne mengden betong for et støpt gulv eller alternativt mengden fugesand ved flislegging.

Finja har de siste årene lansert flere ulike prosjektsider med tips og råd til de som planlegger å gjennomføre større byggeprosjekter, som drivhus. For å gjøre arbeidet enda enklere har selskapet også utviklet digitale hjelpemidler som letter arbeidet med muring, støping og puss.

Enkel måte å beregne mengder av alle materialer
Ved hjelp av produktvelgeren for drivhus kan du ved å svare på noen enkle spørsmål få rask hjelp til valg av fundament til drivhuset, i form av murt sokkel og gulv, og i tillegg beregne materialmengden som vil være nødvendig - mørtel, murblokker, puss og fugesand for steinbelagt gulv eller betong for støpt plate.

Materiallisten kan deretter enkelt legges til handlekurven.

Se drivhuset i AR
Under prosjektsiden på finja.no finner du også drivhuset som AR-objekt (augmented reality). Den hjelper deg med å plassere drivhuset i akkurat din hage, rotere bygget og se hvordan den ferdige konstruksjonen vil se ut på plass. Du kan også virtuelt gå inn i drivhuset og se den indre overflaten samt se ut gjennom de store vinduene. I tillegg til AR-objektet og produktvelgeren, er en komplett DIY-beskrivelse med tegninger og materialliste tilgjengelig på finja.no.

Utvidet produktvelgere og mengdeberegner for drivhus med murt sokkel på finja.no
Produktvelger for murt s