Mur en hagemur av blokk

Bygg din egen personlige hagemur som harmonerer med huset. Ved å mure og pusse blir kvaliteten på muren høy og levetiden lang, samtidig som den krever minimalt med vedlikehold.

Å arbeide med murblokk innebærer store muligheter til fleksibel utforming, du velger selv om muren skal være frittstående eller fungere som støtte. Frittstående murer avgrenser, beskytter mot innsyn og demper støy mens støttemurer har som fremste oppgave å skape avgrensede nivåer av jordmasser.

Ved hjelp av murkrone og farge kan du skape en tiltalende mur som harmoniserer godt med nærliggende bygninger og øvrig miljø. Vakre avslutninger og åpninger i muren lages enkelt med pilarer og porter.

En murt og pusset hagemur kan også forenkle hverdagen. Belysning og strømuttak kan nemlig plasseres i muren, og kabler kan enkelt skjules under dekningen av murkronen og under pussen. Du kan også integrere postkassen i muren.

Verktøy for produktvalg og mengdeberegning.

DIY-beskrivelse

kr 15 042,75

Obs, vennligst noter at prisen er for Finjas produkter, og at en del av produktene som trengs til prosjektet må kjøpes fra byggevareforhandler.

Materialer - Produkter uten bilde i listen leveres ikke av Finja, og må kjøpes hos en byggevareforhandler.

Verktøy - (Verktøy uten bilde leveres ikke av Finja, og må kjøpes hos en byggevareforhandler.)