Bygg et 68 m² dobbelgarasje i mur

En stor, fantastisk garasje med plass til to biler, alternativt et verksted. I en murt og pusset dobbeltgarasje finnes det plass for entusiasten til å renovere sin veteranbil og likevel få plass til sykler, hageredskaper og mye annet. Den stabile konstruksjonen er både brann- og fuktsikker, og garasjen kan benyttes i lang tid fremover samtidig som den krever minimalt med vedlikehold. For å kunne bygge garasjen kreves det kunnskap innen flere håndverksområder. Denne brosjyren beskriver den generelle fremgangsmåten og kan med fordel legges til grunn for egen bygging eller som et grunnlag for en entreprenør.

Grunnmålet for denne dobbeltgarasjen er 8070 mm bred x 10 050 mm lang, noe som gir en total grunnflate på 68 m². Hvis du vil bygge en større garasje kan du legge til en eller flere moduler. Materialbehovet for en forlengelse av garasjen med en modul på 1180 mm angis i parentes. En innvendig høyde på 2300 mm har blitt benyttet til mengdeberegningen.

DIY-beskrivelse
Tegning

kr 116 799,00

Obs, vennligst noter at prisen er for Finjas produkter, og at en del av produktene som trengs til prosjektet må kjøpes fra byggevareforhandler.

Materialer - Produkter uten bilde i listen leveres ikke av Finja, og må kjøpes hos en byggevareforhandler.