DIY – Støpe en klassisk blomsterpotte i betong

Publisert 30.03.2023

DIY – Støpe en klassisk blomsterpotte i betong

Finja fortsetter å inspirere til kreative og morsomme hjemmeprosjekter med betong. I vår store DIY-bibliotek finner du alt fra omfattende byggeprosjekter til daglige ting og stemningsfulle sesongprosjekter. Akkurat i tide til våren lanserer vi nå en ny "gjør-det-selv"-beskrivelse som steg for steg forklarer hvordan du kan støpe en klassisk blomsterpotte i betong.

Nye blomsterpotter er en rask og enkel måte å fornye ethvert rom på. Blomster og planter trives ofte bedre når de blir ompottet og får en potte tilpasset størrelse og behov. Noen ganger kan det være vanskelig å finne den optimale potten, men med hjelp av noen få verktøy og vår populære Tørrbetong kan du enkelt lage dine egne varianter av et organisk og naturlig materiale som varer lenge.


La deg inspirere til kreativt skapende

La kreativiteten flyte og støp personlige og vakre potter som varer lenge. La dem få plass i ditt eget hjem eller gi dem bort som gaver som vil bli verdsatt og alltid komme til nytte. To innoljede bøtter, eller andre former, i forskjellige størrelser fungerer utmerket som støpeformer og potter som er like egnet for både ute og inne. Dette fordi de tåler både varme og kulde og er dessuten ufølsomme for fuktighet og mugg.

Her finner du DIY-beskrivelsen: https://www.finja.no/diy/murt-og-pusset-dyrkingsbed1

DIY – Støpe en klassisk blomsterpotte i betong
Blomsterpotte Betong Fin