DIY –sjarmerende urteskilt i betong

Publisert 28.04.2023

DIY –sjarmerende urteskilt i betong

Bladformede urteskilt som du selv støper til ditt blomsterbed, blomsterkasse eller potte skaper en fin kontrast uansett hva du velger å dyrke. At betong og løv fungerer godt sammen er ikke noe nytt, kanskje du allerede har støpt et klassisk fuglebad på akkurat denne måten, men å bruke små løv fungerer minst like bra. For deg som vil prøve, har vi satt sammen en enkel gjør-det-selv-beskrivelse som forklarer trinn for trinn hvordan du går frem.

Vi har laget urteskilt av betongbladene, som er fine å plassere både innendørs og utendørs. Skiltene setter et personlig preg på plantingene dine og det blir lettere for for eksempel barn og gjester å vite hva som er hva og ut fra skiltene velge ønsket urt.

Allsidige skilt
Betongplatene kan selvsagt brukes uten pinne og forsynes med navn på alt fra retter og ingredienser til familiemedlemmer og gjester. På denne måten kan de tjene en viktig rolle som skilt av innhold og plassering ved alle slags arrangementer som student, bryllup og fester for både store og små. Å se egne og andres navn på et betongark er en annen egenskap som fort blir et gitt samtaleemne. Kanskje det er på tide å invitere til fest i år?

DIY –sjarmerende urteskilt i betong
DIY - urteskilt i betong
DIY - urteskilt i betong
DIY - navneskilt i beton