Bygge carport med bod – Inspirert

Publisert 30.10.2018

Gi bilen din et pålitelig tak over panseret! Pass på å kombinere nytelse med glede og bli inspirert av et kreativt inspirasjonsprosjekt hjemme. Finja lanserer en fleksibel carport som gir varig og holdbar beskyttelse og inviterer deg til personlig valg.

Finja har laget en inspirasjonsbeskrivelse for å bygge en murt og pusset carport. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og å skaffe deg fra begynnelse til ferdig carport.

Hva inspirerer deg?

Mulighetene og fordelene med murt og pusset gjør at du kan lage din carport etter behov og smak. En carport beskytter bilen mot både vind og nedbør. Den innebygde lagringen holder også din sykkel, gressklipper eller andre eiendeler trygt og sikkert. Du kan sette din personlige berøring og velge utformingen av din carport. For eksempel kan carporten bygges høyere slik at campingvognen får tak over hodet. Praktisk og helt riktig!

– En praktisk carport med personlig valg gir huset ditt det lille ekstra. La din kreativitet vise deg veien og sørg for det carport du har tenkt på i lang tid, sier Veronica Jensen hos Finja.

Carport 1
Carport 2
Carport 3

Følg oss  YouTube-logo.png Linkedin-logo.png mynewsdesk-logo.png Pinterest.png Instagram.png

 

Finja Betong AS - Norge, Ole Deviks Vei 35, 0668 Oslo  | +47 22 72 22 72 | info@finja.no | Cookies

Produktet er lagt til i handlelisten