Handle og betale

 • Netthandel

  Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og Finja AS ("finja.no"). En bekreftelse sendes til den e-postadressen du oppga ved bestilling innen 2 hverdager fra vi har mottatt din ordre.

  Dersom det er feil ved pris, leveringstid eller andre omstendigheter skulle inntreffe reserverer finja.no seg retten til å endre dette i ettertid. I et slikt tilfelle kontakter vi deg og informerer om dette. Du har da rett til å enten endre eller annullere bestillingen.

  Finja.no inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (18 år).

  Finja.no reserver seg retten til å nekte en bestilling.

  Priser

  Prisene som angis er inklusive moms for privatpersoner og eksklusive moms for bedrift. Vi reserverer oss for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisjustering på lagt bestilling så informeres du alltid om dette og du er da i din fulle rett til å endre eller annullere din bestilling. Alle kampanjepriser gjelder så langt lageret rekker og senest til den datoen angitt på det respektive produkt.

  Falske bestillinger

  Falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk blir politianmeldt.

  Betale

  Kortbetaling

  Finja.no tilbyr sikker kortbetaling med VISA og Mastercard i samarbeid med Klarna. Klarna er sertifisert etter PCI DSS standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebærer at de oppfyller de strenge sikkerhetskravene for korthåndtering som sammen stilles av de internasjonale merkene Visa, Mastercard mm.

  Finja.no aksepterer alle kort tilknyttet VISA og Mastercard som er utstedt i Norge. Kortkjøpet skjer direkte hos Klarna og all informasjon er kryptert etter gjeldende standarder og regler. Ingen kortinformasjon håndteres eller spares hos Finja.no

  Pengene trekkes direkte fra din konto samtidig med at du godkjenner transaksjonen.

  Faktura

  Ved betaling via faktura samarbeider Finja.no med Klarna. For å handle på faktura må du oppgi ditt personnummer eller organisasjonsnummer dersom du handler på vegne av ett bedrift. Forutsetninger for å få handle mot faktura er blant annet at du har en folkeregistret adresse i Norge og er over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. En forenklet kredittsjekk vil bli gjort. Om beløpet du handler for er over 50.000 vil det bli foretatt en manuell kredittsjekk. Samtlige fakturaer er Klarna eiendom, og befriende betaling kan kun skje til Klarna.

  Klarna Konto er en kredittavtale mellom Klarna Bank AB (publ) og deg som forbruker. Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester fra nettbutikker som tilbyr Klarna Konto. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Vilkårene for Klarna Konto fremkommer nedenfor:  

  Informasjon om Klarna Konto

  Delbetaling

  Gjennom vårt samarbeid med Klarna kan du tegne en kontokreditavtale og dermed del betale ditt kjøp. Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling. Søknad om delbetaling skjer i kassen i forbindelse med at du oppgir fødselsnummer og den delbetalingsplanen som passer deg. Det gjøres så en kredittsjekk og du får direkte beskjed om søknaden ble godkjent. Forutsetningen for en avtale om delbetaling er blant annet at du er folkeregistret i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Skulle ikke søknaden gå gjennom kan du velge et annet betalingsalternativ.

  Tilbakebetalinger

  I de tilfeller hvor tilbakebetaling er aktuelt ved for eksempel heving av kjøp, reklamasjon eller bruk av angreretten, gjøres det i første omgang ved tilbakeføring av penger til kontokort / bankkort eller til en, av deg angitt, bankkonto. Tilbakebetalingen skjer senest 14 dager fra saken som årsaket tilbakebetalingen er avsluttet.

  For vanlige spørsmål vedrørende Klarna, besøk Klarna kundeservice Her kan du også enkelt ta kontakt med deres kundeservice dersom du har spørsmål som omhandler betaling av din ordre.