Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser
Her finner du kjøpsebetingelser for Finja e-Handel
Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og produkter fra Finja AS «finja.no» til privatpersoner og bedrifter.
 
Handle og betale
Alle betalinger behandles av vår betalingspartner Klarna. Priser som angis er inklusive moms for privatpersoner og ekslusive moms for bedrifter. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. 
 
Salgsbetingelser
Her finner du standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.
 
Levering
Vi leverer per i dag i det aller meste av Sør-Norge innenfor postnummer 0001 til og med 5994. Vi leverer dessverre ikke til fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord Norge. 
Kontakt oss på info@finja.no om vi ikke leverer til din adresse.
Normal leveringstid er 0-7 virkedager såfremt alle varer var på lager ved bestillingstidspunkt.
Finja leverer med bil med løftelem. Leveres på fortauskant, inkluderer ikke innbæring.
 
Angrerett
Angreretten gjelder kun for privatpersoner. I følge angrerettloven har kunden rett til å angre på sitt kjøp, uten å måtte angi en grunn, innen 14 dager etter mottagelse av ordre og delvis utfylt angrerettskjema.
 
Sikkerhet og personvern
I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du dine personopplysninger, slik som navn, adresse, e-post, telefonnummer og personnummer. Dette innebærer at du godkjenner at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å fullføre våre forpliktelser mot deg.
 
Garantier og reklamasjon
Alle produkter hos finja.no er omfattet av reklamasjonsreglene i forbrukerkjøpsloven. Garantiene gjelder i Norge.