Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Her finner du kjøpsebetingelser for Finja e-Handel. Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og produkter fra Finja AS «finja.no» til privatpersoner og bedrifter.  

Handle og betale

Alle betalinger behandles av vår betalingspartner Klarna. Priser som angis er inklusive moms for privatpersoner og ekslusive moms for bedrifter. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. 

Salgsbetingelser

Her finner du standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.

Levering

Vi leverer per i dag i det aller meste av Sør-Norge innenfor postnummer 0001 til og med 5994. Vi leverer dessverre ikke til fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord Norge. 

Kontakt oss på info@finja.no om vi ikke leverer til din adresse.

Normal leveringstid er 2-8 virkedager såfremt alle varer var på lager ved bestillingstidspunkt.

Levering til øyer og hyttetomter

Ved levering til øyer og hyttetomter uten bro/veiforbindelse avtales leveringen spesielt med tanke på pris, leveringstidspunkt og transportmetode. Vi leverer da til en fast adresse på fastlandet. Kunden må da ta imot leveringen på fastlandet og deretter selv besørge videretransport. Vennligst oppgi om du ønsker levering til øy allerede ved bestillingstidspunktet da visse varer krever spesialemballasje. Dette kan vi hjelpe til med, normalt mot et kostnadstillegg.

Endring av leveringsadresse

Når varen har forlatt lagret går det ikke å endre leveringsadressen. Det er derfor viktig at du før ordren plasseres og godkjennes, sørger for at leveringsadressen er helt korrekt.

Leveringsforhold

Levering skjer med en lastebil utstyrt med løftelem. Varene leveres inntil to meter fra lastebilen om ikke annet er avtalt. Plassen der varene skal leveres må være hard nok til at det er mulig for en jekketralle å losse av. Det må være kjørbar vei for lastebilen helt frem til avtalt leveringssted. OBS! I tilfeller der fraktselskapet ikke kan ferdes på veibanen som kreves for å komme frem til gate- eller tomtegrensen eller ikke klarer å snu med det nødvendige transportmidlet, må kunden ordne videre transport fra stedet der fraktselskapet kan forlate bestillingen og ekstra kostnader står kunden for. Hvis du er usikker på fremkommeligheten til leveringsadressen, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice før du bestiller for mer informasjon. Lastbilen er 4 meter bred og 18 meter lang.

Hvis du ikke har informert oss om det, og transporten må returnere, blir du belastet de ekstra transportkostnadene. Finja AS har alltid rett til å avbryte en bestilling der levering ikke er mulig på grunn av ufremkommelig vei til valgt leveringsadresse.

Inspisere leveransen

Forhold på leveringsstedet kan påvirke hvor vi setter varene. Dette gjelder særlig ved heising i høyden hvor trær, bygninger og ledninger eller værforhold kan hindre avtalt løft. Det er alltid sjåføren som bestemmer hvor varene plasseres.

Varene leveres på bakkenivå på nærmeste kjørbare vei til leveringsadressen. Kunden må inspisere leveransen ved levering, og anmerke eventuelle synlige transportskader direkte på følgeseddel og deretter kontakt kundeservice.

Leveranser utføres ved hjelp av eksterne fraktselskaper og på hverdager og sjøfåren ringer opp innen leveranse. Vennligst noter at samtalen kan komme fra et svensk telefonnummer +46.

Fraktselskapet tar kontakt med mottakeren via sms eller telefonsamtale for å informere om leveringsdag og det aktuelle tidsintervallet mottaker må være tilgjengelige for mottak av levering.

Ikke mulig å levere

Hvis Finja ikke kan levere på grunn av hindringer hos deg som kunde, eller at det ikke er mulig å nå deg via telefon / tekstmelding, returneres leveransen til terminalen. De vil da kontakte deg for å avtale en ny leveringstjeneste eller henting på terminalen. Ekstra kostnad som tilkommer belastes kunden. Hvis forsendelsen ikke har vært i stand til å bli levert innen 3 dager etter første forsøk, vil en terminalkostnad per dag legges til leveransen er fullført. Etter 15 dager returneres forsendelsen til Finja AS.

Angrerett

Angreretten gjelder kun for privatpersoner. I følge angrerettloven har kunden rett til å angre på sitt kjøp, uten å måtte angi en grunn, innen 14 dager etter mottagelse av ordre og delvis utfylt angrerettskjema.

Sikkerhet og personvern

I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du dine personopplysninger, slik som navn, adresse, e-post, telefonnummer og personnummer. Dette innebærer at du godkjenner at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å fullføre våre forpliktelser mot deg.

Garantier og reklamasjon

Alle produkter hos finja.no er omfattet av reklamasjonsreglene i forbrukerkjøpsloven. Garantiene gjelder i Norge.