Finja investerer i Stockholmsregionen

Publisert 12.07.2018

Den største investeringen i Finja Betongs historie er nå i gang. For å møte den økende etterspørselen etter forskjellige typer tørrmørtel i Stockholmsregionen har selskapet besluttet å investere i Mälardalen, nærmere bestemt på produksjonsområdet i Strängnäs.

Investeringen består av en moderne fabrikk for produksjon av tørrmørtel. Akkurat nå blir fabrikken bygd rett ved siden av selskapets eksisterende produksjonskontor. Beslutningen om å bygge et helt nytt anlegg er basert på ønsket om å øke kapasiteten og dermed møte kundenes krav.

Mange av selskapets mindre sekker er allerede laget av plast og etter suksessen de allerede har gjort på markedet, er det nå mulighet for økt tilgang. Den nye fabrikken er planlagt å bli åpnet i høst.

"Med den nye fabrikken i drift vil vår produksjon av tørrmørtel, både i sekker og bulk, øke. Dette gjør at vi kan levere store mengder uten å gå på kompromiss med kvalitet, noe som viser at vi både ønsker, kan og tør”, sier Patricio Villarroel, Finja Betongs nyutnevnte administrerende direktør.

"Vi er selvsagt veldig glade for at interessen for muring, støping og pussing vokser enda mer, og at etterspørselen etter våre tørrmørtelprodukter øker," sier Veronica Jensen på Finja.

Finja investerer i Stockholmsregionen
Finja investerer i Stockholmsregionen