Finja introduserer flate grunnmurselementer

Publisert 28.09.2022

Finja introduserer flate grunnmurselementer

Produktnyhetene strømmer på fra Finja og tiden er inne for et av årets absolutte høydepunkter, nemlig en helt ny versjon av det klassiske L-formede grunnmurselementet. Det innovative produktet heter L-element Flex og består av to deler, bestående av henholdsvis en rygg og en bunn, som leveres i flate pakker og settes sammen samtidig med forgjengeren.

Elementets smarte konstruksjon gir opphav til en rekke fordeler, blant annet færre transporter med reduserte utslipp og fraktkostnader som følge, samt enklere håndtering, noe som er vesentlig både fra et økonomisk, et miljømessig og ergonomisk perspektiv.

Et solid fundament er avgjørende for det endelige resultatet og dets holdbarhet. Derfor fortsetter Finja å utvikle basissystemene og lanserer nå et unikt kantelement med en funksjonalitet markedet så langt har manglet. Ved å produsere og levere grunnmurselementet på denne måten er både miljøet og lommeboken fordelaktig fordi det tar mindre lagringsplass.

L-element Flex – fundamentering på byggets forhold
Det nye grunnmurselementet, som er skjøtet sammen med en smart monteringsfunkjsone, tar nesten halvparten så mye plass og skaper dermed rom for økt belastning, eller opptil dobbelt så mange grunnmurselementer per transport. Men fordelene slutter ikke der, L-element Flex skaper også større valgfrihet i forbindelse med montering og installasjon, samt at tilbygg til villaer, kontorer og industribygg nå kan utføres i større grad ut fra forholdene av den enkelte gjenstand.

Ønskes for eksempel ulike høyder på grunnmurselementene, er det mulig å fritt kombinere rygg og bunner ut fra spesielle behov og situasjoner. I første omgang tilbys 400 mm høyde, men snart også 300 mm, og det legges også opp til at kunden skal kunne velge kvaliteten på isoporplater i bunnplaten og dermed skape det ultimate fundament for et konkret prosjekt.

Finja introduserer flate grunnmurselementer
L-element-Flex_Banner
L-element-FLex(1)
L-element-FLex(2)
L-element-FLex(3)
L-element-FLex(4)