Doblet lagringstid og redusert svinn når Finjas gulvavretting bytter til plastsekker

Publisert 19.10.2023

Doblet lagringstid og redusert svinn når Finjas gulvavretting bytter til plastsekker

Nå endrer Finja emballasjen for de populære gulvavrettingsproduktene Finja 310 F ECO, Finja 265 og Finja 260 Fiber fra papir til plast. Plastsekkene er sterke, fuktsikre og gjenvinnbare, og de bidrar til en dobling av holdbarhetstiden.

Som en del av Finjas bærekraftsarbeid ble det tidlig investert i muligheten til å levere tørrmørtel i plastsekker. Overgangen til plastsekker skjer kontinuerlig, og nå er det på tide for noen av gulvavrettingsproduktene, nemlig Finja 310 F ECO, Finja 265 og Finja 260 Fiber. Fordelene er mange, ikke minst fra et miljøperspektiv. Byttet til plast betyr for eksempel at emballasjen blir 100% gjenvinnbar, samtidig som holdbarhetstiden fordobles.

Plastsekkene vil også lette både håndtering og transport, både for byggevareforhandlere, entreprenører og privatpersoner.

Gulvsortimentet leveres i ergonomiske 20 kg plastsekker, hvor intuitive illustrasjoner sammen med våre digitale produktvelgere og mengdeberegning gjør det enkelt å velge riktig produkt. Overgangen til plastsekker skjer så snart lageret av papirposer for hver enkelt produkt er tomt.

Materialer som varer over tid

Alle Finjas gulvprodukter er utviklet for å møte de høye kravene på gulvavretting i boliger, skoler og offentlige bygninger. De tåler gulvvarme, motstår tilstrømmende fuktighet og er vannbestandige. Å velge å støpe og bruke betong som byggemateriale er et klokt og langsiktig valg. Det er bærekraftig, sterkt og enkelt å håndtere.

Doblet lagringstid og redusert svinn når Finjas gulvavretting bytter til plastsekker
plastsäck-2b
plastsäck-1
310 F ECO Avjämning plas
265 FR Avjämning - plast
260 Fiber Avjämning - pl