Pusse utendørs

 • Pussing av fasade eller annen overflate som befinner seg utendørs, gjøres med enten stålnett eller glassfibernett. Hvis ytterveggen er murt med uisolerte blokker som murblokk Fordel, trenger ikke overflaten å helnettes, men bare nettes rundt åpninger i samsvar med det arbeidsanvisningen foreskriver. Hvis ytterveggen er murt med en isolert blokk som Isolerblokk Exakt, kreves det helnetting for aller beste resultater og en holdbar og slitesterk fasade.

  Ved å behandle overflaten på fasaden med filting, riving eller hvorfor ikke kvasting, kan fasaden få nøyaktig den strukturen og det utseendet som ønskes.

  På sortimentsidene for pussmørtel finner du både instruksjoner og produktblad. I våre levende arbeidsinstrukser viser vi noen forskjellige måter å pusse en fasade på.

 • Garasje – Pusse fasade

 • Bygge hus – Pusse fasade

 • Pussfarge, overflatepuss og edelpuss


 • Overflatepuss og fasademaling, også kalt pussfarge, er produkter for sluttbehandling av pussede fasader. Fasademaling males direkte på den eksisterende pussen og bevarer dens struktur og gir den et langvarig og beskyttende overflatesjikt. Overflatepuss er basert på samme bindemiddel som fasademaling, men med tilslag i forskjellige fraksjoner. Våre pussfarger finnes i en rekke pene farger.

  Edelpuss er et foredlet, uorganisk puss som brukes til overflatesjikt på så vel nyproduksjon som renovering. De mange forskjellige fargene og overflatestrukturene skaper gjennomfargede, estetisk tiltalende fasader med personlig preg.