Lavere energiforbruk med nytt grunnmurselement fra Finja

Publisert 24.08.2022

Lavere energiforbruk med nytt grunnmurselement fra Finja

Finjas sortiment utvides stadig og nå er det selskapets populære Garasjeelement som lanseres i en ny variant som bidrar til lavere energiforbruk. Den nye modellen, som skal være et supplement til forgjengeren, rommer mer eps/isoporplater, noe som gir en samlet høyere isolasjonsverdi i bunnplaten. Dette er muliggjort ved å øke høyden på elementet med 100 mm.

Fundamentet er en enormt viktig del i forbindelse med nybygg, og med Finjas brede utvalg av fundamenter og eps/isoporplater tar selskapet dette virkelig seriøst. Garasjeelementet er et populært produkt på markedet og med den nye, høyere varianten møter selskapet etterspørselen til de som ønsker en forhøyet innvendig sokkel kombinert med en bedre U-verdi.

Svært isolerende og sikker konstruksjon
I tillegg til fordelene med hensyn til isolasjonsevne, såkalt U-verdi, er det også tids- og kostnadseffektivt å bygge med det nye grunnmurselementet. Dette er fordi det er mulig å raskt montere produktet takket være en innvendig forhøyet sokkel, som består av en ferdigmontert fibersementplate som også bidrar til en pålitelig konstruksjon. Med andre ord skaper bruken av det nye produktet en bunnplate med høyere U-verdi, samtidig som den er enkel og fleksibel å håndtere og gir et stabilt og trygt fundament.

Akkurat som navnet tilsier, er Garasjeelementer et grunnmurselement som med fordel brukes i nyproduksjon av garasjer, men bruksområdet er betydelig bredere enn det. Produktet, som finnes i Finjas standardsortiment og derfor er enkelt å bestille, fungerer like godt for eksempel i industrihaller hvor det er ønsker, behov eller noen ganger til og med krav til en viss isolasjonsverdi.

Lavere energiforbruk med nytt grunnmurselement fra Finja
Garasjeelement
Garasjeelement hjørne
Garasjeelement rett