Følg Finja i våre digitale kanaler

Publisert 19.06.2020

Finja leverer et omfattende produktsortiment med et solid utvalg av produkter for støping, muring, pussing og reparasjon, og flere av våre mørtler kommer i slitesterke plastsekker. Finja har også lettklinkerblokker, ringmurselementer, gulvavretting, tetningssystemer samt flislim og fugemasse. Følg oss gjerne på våre digitale kanaler og lær mer om mulighetenes materiale betong.

Du finner Finja Norge på Youtube, Instagram, Pinterest og nyhetsrommet vårt på Mynewsdesk.

På vår Youtube-kanal viser vi inspirerende filmer om våre produkter og deres bruksområder. Se for eksempel den svenske TV-profilen Bjørn Christiernsson bygge både enebolig og anneks. Abonner gjerne på våre videoklipp, og bruk våre ferdige spillelister.

På vår Instagram-konto, @finja_norge, deler vi produktnyheter, referanseprosjekter, DIY-prosjekter og inspirasjon fra betongens vidunderlige verden. Også på Pinterest-kontoen pinterest.com/finjanorge viser vi våre DIY-prosjekter.

Følg oss gjerne på Mynewsdesk. Der får du nyheter fra oss direkte i e-posten. På Mynewsdesk publiserer vi pressemeldinger, inspirerende nyheter, vakre bilder og lærerike videoer i forbindelse med at nye produkter publiseres.

Lenker til våre digitale kanaler og nettsted:

Youtube

Instagram

Pinterest

Mynewsdesk

Finja.no

Følg Finja i våre digitale kanaler