DIY – støp en stødig bokstøtte i betong

Publisert 12.10.2021

Vi ønsker å fortsette å inspirere dere til å bruke betong på alle mulige kreative måter, uansett størrelse på det ferdige prosjektet. Vårt siste tilskudd blant alle våre DIY-prosjekt er en beskrivelse som steg for steg viser hvordan du setter i gang for å støpe en bokstøtte i betong.

Vi er mange som liker bøker, og en velorganisert bokhylle er et vakkert innredningsinnslag. Med en moderne, robust og praktisk bokstøtte står bøkene fint og støtt, og den passer like fint hjemme som på den felles bokhyllen på kontoret. Å støpe en bokstøtte i betong kan la seg gjøre på mange måter, og dette er kun ett eksempel for å vekke skaperlysten og formidle noen av de mulighetene som materialet har å by på.

Praktisk innkjøpsliste

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg som vil støpe bokstøtten finner du komplett materialliste på finja.no når du velger DIY-prosjektet Stødig bokstøtte i betong. Fullstendig materialliste finner du når du legger prosjektet i handlekurven. Det samme gjør du om du henter ut PDF-vedlegget med arbeidsanvisning.

Lykke til, og ta gjerne bilder av din bokstøtte eller andre betong-kreasjoner. Send bildene til info@finja.no for å få publisert ditt ferdige prosjekt i våre digitale kanaler.

Bokstøtte i betong