​Finja forenkler innkjøp til våre inspirasjonsbeskrivelser

Publisert 08.05.2019

Nå forenkler Finja for de som vil bruke våre inspirasjonsbeskrivelser. Med vår nyeste utvikling kan du legge prosjektets produkter, i riktig mengde, med ett klikk i handlelisten. Du kan da sende listen til en hvilken som helst e-postadresse eller laste ned for utskrift. Den nye funksjonen fungerer like bra uansett om det er en mobil, nettbrett eller datamaskin som brukes.

I handlelisten får du en komplett materialspesifikasjon for hvilke produkter som trengs til prosjektet. Du har også mulighet til å endre mengden per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra materiale du allerede har. Den kan enkelt skrives ut og tas med til en forhandler. Ved å benytte den nye funksjonen får du enklere oversikt over beskrivelsen og husker å kjøpe alt som trengs.

– Vår ambisjon med våre inspirasjonsbeskrivelser er å vise mulighetene for betong som materiale. Vi er glade for å ta neste steg i vår digitaliseringsreise og nå kunne tilby med ett klikk hele materialespesifikasjonen for beskrivelsen i handlelisten, sier Veronica Jensen på Finja.

På Finja ønsker vi å gjøre mer enn å tilby produkter. Vi ønsker å skape kreativitet og interesse for murt og pusset bygging, uansett størrelse og formål. Vi tilbyr et stort utvalg av inspirasjonsbeskrivelser i forskjellige kategorier som steg for steg forklarer hvordan du kan skape ditt eget personlige objekt.

Inspirasjonsbeskrivelser