Bemix - spesialmørtel

  • Bemix leverer først og fremst spesialmørtel til den skandinaviske byggebransjen og har et stort utvalg høyteknologiske og spesialtilpassede ekspandermørtler. Øresundsbroen, Nasjonal Museet Oslo, Friends Arena, Nya Karolinska Solna og Tingstadstunnelen i Göteborg er alle eksempler på byggeprosjekter der det er brukt Bemix-produkter.

  • Bemix


  • Produktene retter seg inn mot proffmarkedet og en rekke bruksområder. Ekspandermørtelen er blant annet tilpasset for avanserte understøpinger av maskiner, kranbaner, traverser, søyler og bro brolagre som krever lettpumpede, krympefrie materialer med god holdfasthet. Som navnet antyder ekspanderer produktene før de herder, og til forskjell fra vanlig finbetong, som krymper når vannet fordunster, er våre ekspandermørtler nærmest krympefrie tørrmørtler. De har et utmerket vedheft til både stål og betong, og takket være en høy endelig trykkholdfasthet, får støpen også en svært lang levetid. De fleste ekspandermørtler er pumpbare og lett rennende i konsistensen, slik at de effektivt fyller forskalinger og hulrom.

    Det brede utvalget omfatter også produkter for støping av baderomsgulv, bolting i fjell samt fuging av prefabrikerte betongelementer. Det finnes også et sortiment for reparasjon og forsterkning av betong, som består av en rekke ulike produkter, fra grunnleggende korrosjonsbeskyttelse til høytytende reparasjonsmørtel. Før man starter på en reparasjon bør man inspisere skaden. Deretter er et riktig forarbeid en forutsetning for å lykkes.

  • Bemix, støping
     

  • Dokumenter