Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Pusse

 • En pusset fasade kan være det vakreste som finnes. I Finja har vi over 60 års erfaring med murt og pusset bygging og med å utvikle produkter og systemer som gir holdbare resultater. Gamle hus kan bli som nye, samtidig som de beholder sine unike preg med nyproduserte lister og utsmykkinger. Moderne hus kan få nøyaktig den stilen du ønsker.

  Hos oss finner du et stort utvalg av mørtel til pussing på så vel ubrukte underlag som til fasader med gjenværende puss på forskjellige typer underlag. Mange ganger trenger man et pålitelig underlag for å kunne fortsette pussearbeidet. Man kan da bruke en grunningsmørtel som det første pussjiktet, noe som gir en rekke fordeler for det videre arbeidet. Blant annet et bedre vedheft for grovpussmørtelen samt en jevnt sugende overflate, noe som reduserer risikoen for synlige murfuger og som forbedrer kvaliteten på det endelige pussjiktet. På sugende underlag blir dessuten både holdfastheten og kvaliteten på pussmørtelen bedre.

  En grunnregel ved all pussing er at det sterkeste sjiktet havner innerst og det svakeste ytterst. På denne måten oppnår man best kompatibilitet mellom sjiktene, noe som selvsagt påvirker sluttresultatet.

   

 • Glasfiberbruk-A-på-Iso-Min.jpg

 • Brosjyre og arbeidsbeskrivelser


   

 • Produkter


   

Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Følg oss  YouTube-logo.png Linkedin-logo.png mynewsdesk-logo.png Pinterest.png Instagram.png

 

Finja Betong AS - Norge, Ole Deviks Vei 35, 0668 Oslo  | +47 22 72 22 72 | info@finja.no | Cookies

Produktet er lagt til i handlelisten