Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Byggkjemi

 • Ofte må selv det beste produkt tilsettes stoffer for å kunne gi et optimalt resultat. I Finja har vi et utprøvd og formålstjenlig sortiment av byggkjemiske varer som er utmerkede hjelpemidler ved for eksempel etterherding, overflateforsterkning og muring om vinteren.

  Antifrost er en frysepunktnedsettende tilsetning til bruk i både mørtel og betong, og er svært anvendelig da den påskynder herdingen og gjør at støpen tåler tidlig nedfrysing. Hos oss fås produktet i lettdosert flytende form i ulike forpakninger og størrelser. Et lignende produkt er Kuldebetongtilsetning, som også reduserer risikoen for frostskader i forbindelse med tidlig nedfrysing. Begge produktene kan brukes forebyggende for å unngå frostskader. Bruken fremmer, uten å erstatte, normale vintertiltak, som for eksempel isolering og oppvarming av blandevann og blokker/tegl.

  Hvis du skal fjerne kalk- og saltutfellinger, har vi et produkt som fungerer så vel innen- og utendørs på både puss, murverk og betong. Innendørs kan den dessuten brukes til rengjøring av klinker og sanitetsporselen. Den leveres i konsentrert form og spes ut til anbefalt blandingsforhold på arbeidsplassen.

  Sortimentet omfatter også produkter som reduserer så vel fuktgjennomslag som bindingstid og som gir høyt vedheft ved behov.

   

 • Köldbetongtillsats.jpg

 • Brosjyre og arbeidsbeskrivelser


   

 • Produkter


   

Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Følg oss  YouTube-logo.png Linkedin-logo.png mynewsdesk-logo.png Pinterest.png Instagram.png

 

Finja Betong AS - Norge, Ole Deviks Vei 35, 0668 Oslo  | +47 22 72 22 72 | info@finja.no | Cookies

Produktet er lagt til i handlelisten