Tettesystem til tettesjikt bak flis

 • Hos Finja har vi to varianter av tettesystemer, et rullbart og et dukbasert. Begge oppfyller kravene til vann- og fukttetthet i ETAG 022. Systemet brukes som tettesjikt bak flis, på vegger og gulv i våtrom i boliger, og rom med lignende belastning.

 • Produktvelger og mengdeberegner for baderom


  Med vår produktvelger for oppussing av bad kan du finne riktig gulvprodukter, tettesjikt, flislim og fugemasse på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket.

  Til produktvelgeren

Produkter

 • Mobile arbeidsinstruksjoner • Tettesystem med dukbasert eller rullbart tettesijkt


 • Hovedkomponenten i begge våre systemer med tettesjikt består av en Smøremembran. Produktet er ferdigblandet, og brukes på gulv og vegger. Sammen med Fuktsperre utgjør den vårt rullbare tettesystem og i kombinasjon med Tetteduk vårt dukbaserte tettesystem. Det finnes flere tilbehør i tillegg til disse produktene.

  For skjøter, gulv- og veggvinkler passer Fleksbånd og Tettebånd perfekt, og ved forseglinger av rørgjennomføringer og inner- og ytterhjørner brukes henholdsvis Rørmansjett og Tettehjørne. Når det gjelder å forsegle gulvsluk er Slukmansjett enkeltlimt kompatibel med vårt rullbare tettesystem mens Slukmansjett rund passer for vårt dukbaserte tettesystem.

  Vår arbeidsanvisning for tettesystemer, som forutsetter at Byggkeramikrådets bransjeforskrifter overholdes, omfatter både vårt rullbare og dukbaserte tettesystem, overlappning av disse samt etterfølgende montering av keramiske fliser.

 • tatsystem.jpg