Avrettingsmasser for gulvavretting

 • Vi har et stort utvalg av sementbaserte og pumpbare avrettingsmasser for gulvavretting. De fungerer på en rekke underlag, blant annet betong, lettbetong, stein og keramikk. De har alle ulike tekniske egenskaper, noen er normaltørkende mens andre er selvtørkende, noen er støvreduserte og andre fiberarmert avrettingsmasse. Til fall og oppbygging kan vi også tilby støvreduserte og sementbaserte sparkelmasser, i form av håndsparkel, og gulvmørtel.

  Våre avrettingsmasser kan enten brukes til å lage en ferdig gulvflate eller et underlag klart for gulvlegging, og fås i en rekke utførelser med ulike egenskaper. EPS-betong, det vil si isolerende lettvektsoppfylling, blir stadig mer populært, og hos oss finner du en rekke varianter av dette produktet. Alle er støvreduserte og egnet under gulvvarme. 
   

  Produktvelger og mengdeberegner for gulv


  Med vår produktvelger og mengdeberegner for gulv finne du riktig gulvavretting på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket. 

  Til produktvelgeren


 • Mobile arbeidsinstruksjoner • Gulv, Lim & Fug


 • Blant våre produkter for montering av flis finner du festemasser, flislim, fugemasser i ulike farger samt våtromssilikon. Limproduktene brukes på gulv og vegg innen- og utendørs ved montering av keramiske overflatematerialer. Noen egner seg også godt til keramikk som kan være følsom for fargegjennomslag. Fugemassene kan brukes i både tørr- og våtrom.

  Lim- og fugeproduktene fås i ergonomiske forpakninger som skåner ryggen, de fleste med praktiske håndtak, og sammen med våre tettesystemer er det alt du trenger for å få fuktsikre våtrom som tilfredsstiller bransjens regler og strenge krav. De hjelper deg ganske enkelt med å gjøre arbeidet enkelt, noe som igjen kan bidra til at man overholder tidsplanen ved nybygg eller oppussing.

 • golvavjamning.jpg

 • Dokumenter