Gulvprodukter

 • I Finja har vi et stort utvalg av avrettningsmasser for gulvavretting, men også et sortiment bestående av flislim og fugemasser, som med fordel kan kombineres med vårt rullbaserte eller dukbaserte tettesystem, som begge er godkjent av Byggkeramikrådet.

  Med våre gulvprodukter trenger du aldri være i tvil. Alle holder høy teknisk kvalitet og tåler gulvvarme. De er dessuten lette å jobbe med, brukervennlige og vannskadestabile.
   

  Gulv – hvilken avretting skal jeg velge?

  Med vår produktvelger og mengdeberegner for gulv finne du riktig gulvavretting på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket. 

  Til produktvelgeren

 • Mobile arbeidsinstruksjoner • Gulv


 • Gulvsortimentet inneholder også farget avrettingsmasse for innendørs bruk, som du kan bruke til å sette farge på for eksempel butikk- og restaurantgulvet. Produktet egner seg som ferdig flate der man ønsker flate gulv med høy overflatestyrke, og fungerer som underlag for herdeplastbelegg. Bruk fargekartet for gulv, og velg mellom sju farger som alle liver opp og setter et personlig preg på gulvet.

  Vår EPS-betong er en isolerende lettvektsoppfylling som fungerer både til innendørs og utendørs bruk. Den er dessuten støvredusert, pumpbar og egner seg under gulvvarme. For å kunne dekke ulike formål og behov tilbyr vi ulike varianter, der noen passer spesielt bra til oppfylling av vektfølsomme bjelkelag, i uisolerte kjellerrom og på ujevne underlag, mens en annen kan være å foretrekke hvis tiden er knapp.

 • golv-landningssida.jpg

 • Dokumenter