Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Gulv, Lim & Fug

 • I Finja har vi et stort utvalg av gulvprodukter, men også et sortiment bestående av lim- og fugeprodukter, som med fordel kan kombineres med vårt rullbaserte eller dukbaserte tettesystem, som begge er godkjent av Byggkeramikrådet.

  Våre avrettingsmasser kan enten brukes til å lage en ferdig gulvflate eller et underlag klart for gulvlegging, og fås i en rekke utførelser med ulike egenskaper. EPS-betong, det vil si isolerende lettvektsoppfylling, blir stadig mer populært, og hos oss finner du en rekke varianter av dette produktet. Alle er støvreduserte og egnet under gulvvarme. 

  Blant våre produkter for montering av flis finner du festemasser, flislim, fugemasser i ulike farger samt våtromssilikon. Limproduktene brukes på gulv og vegg innen- og utendørs ved montering av keramiske overflatematerialer. Noen egner seg også godt til keramikk som kan være følsom for fargegjennomslag. Fugemassene kan brukes i både tørr- og våtrom.

  Lim- og fugeproduktene fås i ergonomiske forpakninger som skåner ryggen, de fleste med praktiske håndtak, og sammen med våre tettesystemer er det alt du trenger for å få fuktsikre våtrom som tilfredsstiller bransjens regler og strenge krav. De hjelper deg ganske enkelt med å gjøre arbeidet enkelt, noe som igjen kan bidra til at man overholder tidsplanen ved nybygg eller oppussing.

   

 • Produktvelger og mengdeberegner for gulv

  Nå finner du vår nye produktvelger og mengdeberegner for gulv på finja.no. Verktøyet hjelper til med å finne riktig gulvavretting på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket. Test produktvelgeren og mengdeberegneren her​.

  Toppbild-produktvelger_no.jpg

 • Mobile arbeidsinstruksjoner


 • Brosjyre og arbeidsbeskrivelser


   

 • Produkter


   

Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Følg oss  YouTube-logo.png Linkedin-logo.png mynewsdesk-logo.png Pinterest.png Instagram.png

 

Finja Betong AS - Norge, Ole Deviks Vei 35, 0668 Oslo  | +47 22 72 22 72 | info@finja.no | Cookies

Produktet er lagt til i handlelisten