Murblokk

 • I Finja har vi murblokker til alle formål – uansett hva du skal mure. Murblokk Bas er en allsidig og miljøvennlig blokk for bestandige konstruksjoner med sunne innemiljøer, så vel over som under bakken. Eksempler på bruksområder er innervegger, carporter og hagemurer.

  Hvis du foretrekker en lettere blokk med flere positive egenskaper, kan du ta en nærmere kikk på Murblokk Fordel som, i tillegg til det ovennevnte, også fungerer utmerket ved bygging av yttervegger til garasje, fritidshus, lagre, fabrikk-, økonomi- og landbruksbygninger samt ikke-oppvarmede lagre. Kjellervegger under bakken kan også med fordel mures med denne blokken av lettklinker, som i mange år har vært et etablert og velkjent materiale på det norske byggmarkedet.

  I tillegg til Murblokk Bas og Murblokk Fordel har vi også en rekke andre blokker, blant annet med høyere holdfasthet og densitet enn vanlige lettklinkerblokker. Såleforskalingsblokker gjør det lettere å bygge grunnsåler til fritidshus, murer osv., mens U-blokk ofte brukes i den øverste raden.

Produkter

 • Murblokk Fordel


 • Filmen om Finjas Murblokk Fordel viser deg hvordan du enkelt arbeider med vårt mest fordelaktige murblokk så langt. Len deg tilbake og bli inspirert av en raskere og enklere måte å mure på.

 • Murblock Fördel är försedda med hål, vilket underlättar rördragning och installation.
   

 • Murblokk Fordel er lettere å håndtere da den veier opptil 20 prosent mindre og dermed er en av markedets letteste blokker. Alle varianter er hule, og hulrommene gjør blokkene mer gripevennlige og ergonomiske, og gjør kommende installasjoner enklere. Ved behov kan man også støpe i hulrommene.

 • Dokument