Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Isolerblokk

 • Ved behov for isolerte vegger tilbyr vi to typer isolerblokker, en klassisk variant som heter Isolerblokk Bas og en ekstra godt isolert blokk som går under navnet Isolerblokk Exakt. Den utgjør hovedkomponenten i Finjas Mursystem Exakt, et innovativt muresystem som gir deg den mest presise og tidsbesparende mureopplevelsen så langt.

  Isolerblokk Bas har en innebygd isolering av grå EPS, som øker blokkens isoleringsevne. Det er en miljøvennlig lettklinkerblokk som gir bestandige konstruksjoner med sunne innemiljøer og energieffektive vegger. Yttervegger til blant annet kontorer, butikker, garasjer, fritidshus, lagre-, fabrikk-, økonomi- og landbruksbygninger kan fint mures med denne blokken, som også godt kan brukes når man har behov for et oppvarmet lager. Isolerblokk Bas fungerer også bra under bakken, i for eksempel kjellerboliger og boliger i skrått terreng.

  Isolerblokk Exakt er vår fremste isolerblokk da den er ekstra godt isolert samtidig som den holder lav vekt og er produsert med stor presisjon. Den sterke limfugen mellom EPSen og lettklinkeren gir blokken god styrke, og den grå celleplasten, kombinert med lettklinkeren, gir spesielt gode U-verdier. Blokken brukes derfor med fordel ved bygging av boliger, eneboliger og skoler, og fås i en rekke ulike bredder med en mørtelkasse beregnet for hver størrelse.  

   

 • Mursystem Exakt innebär en murningsupplevelse utöver det vanliga.

   

 • Mursystem Exakt – Slik går du frem!

  Mursystem Exakt er vårt nyeste muresystem, det består av fire smarte komponenter som gir deg den mest eksakte og tidsbesparende mureopplevelsen så langt. Resultatet blir holdbare og presist murte vegger som legger det best mulige grunnlaget for vakre og slitesterke pussfasader. Dra, rull, legg – Exakt så enkelt!

 • Brosjyre og arbeidsbeskrivelser


   

 • Produkter


   

Bruk venstre meny for å lese mer om vårt sortiment eller klikk på "Til våre produkter"-knappen for å komme til produktene våre.

Følg oss  YouTube-logo.png Linkedin-logo.png mynewsdesk-logo.png Pinterest.png Instagram.png

 

Finja Betong AS - Norge, Ole Deviks Vei 35, 0668 Oslo  | +47 22 72 22 72 | info@finja.no | Cookies

Produktet er lagt til i handlelisten