Riktig reparasjon med Finjas siste produktguide

Publisert 29.09.2021

I løpet av året har Finjas serie Björn bygger bo blitt utvidet med flere produktguider, alle med fokus på selskapets tørrmørtelssortiment. Nå er tiden inne for den femte og siste guiden for dette temaet som nå fokuserer på utvalget av produkter til reparasjon.

At det er viktig å vedlikeholde, og ved behov reparere en eiendom kjenner vi alle til, men når det kommer til å finne riktig produkt for å reparere noe spesifikt kan det av og til oppleves som krevende. Med denne produktguiden, i form av en film om Finjas reparasjonsmørtel ønsker selskapet å forenkle for deg som skal reparere alt i fra en trapp til en balkong.

- Tanken bak en hurtigguide som denne er å tilrettelegge for alle som har behov for å reparere noe, men som ikke helt vet hvordan, eller med hjelp av hva. Jeg presenterer et par ulike produkter innenfor kategorien reparere og beskriver både egenskaper og bruksområder, sier Björn Christiernsson.

Denne kortfilmen er lærerik og gir en rask veiledning med dyrbare tips når det kommer til reparasjonsarbeid. For eksempel beskriver Björn hvilke material som produktene er ment å brukes til, om de fungerer innendørs- eller utendørs og hvordan de best påføres. Utover reparasjonsmørtel fra Finja omfattes også spesialmørtel fra søsterselskapet Bemix, og Björn forklarer hvordan disse skiller seg fra hverandre, samt når det er passende å satse på en sterkere mørtel eller sparkel.

Produktguide lage 1
Produktguide lage 2
Produktguide lage 3