Nytt digitalt verktøy for beregning av Finjas innovative innvendige veggblokk

Publisert 27.06.2022

Finja fortsetter å utvikle digitale verktøy som forenkler ting for kundene. Vi lanserer nå en produktvelger og mengdeberegner for det nye produktet Murblokk Innervegg, en innovativ lettklinkerblokk med god lydisolasjon. Verktøyet guider deg til riktig mengde blokker og av type av mørtel, puss og armering som passer til ditt prosjekt.

Både Murblokk Innervegg og det nye digitale verktøyet er designet for å brukes av både hjemmefiksere og profesjonelle. Målet vårt er å gjøre det enklere for alle som bruker produktene våre. Ved å enkelt få hjelp til å velge riktig produkt og riktig mengde, bidrar vi til å legge forholdene til rette for prosjekter som er bærekraftige over tid og til å minimere eventuelt svinn.

Verktøyet er enkelt å bruke samtidig som det er fleksibelt i henhold til dine unike behov. Dine valg og beregninger kan deretter enkelt deles digitalt eller lagres i din handlekurv. Du finner verktøyet til Murblokk Innervegg på finja.no som et frittstående digitalt verktøy. Den inngår også i produktvelgeren for bygninger.

Produktvelgeren og mengdeberegneren er det siste tillegget i en allerede velfylt verktøykasse av digitale hjelpemiddel som er produsert av Finja for på ulike måter forenkle arbeidet med å støpe, mure, pusse og reparere. Vi har for eksempel ulike typer av AR-objekt, komplette byggeprosjekt, produktvelgere og mengdeberegnere for blant annet gulv, fiks og fug, grunnmur, hagemur og komplette murte og pussede bygninger.

Nytt digitalt verktøy for beregning av Finjas innovative innvendige veggblokk
Produktbilde Murblokk Innervegg